dilluns, 28 de març del 2011

Cara A i cara B...



Els més joves segur que no han dit mai aquestes paraules, però els que vam tenir a les mans algún disc o cassette ja sabem el que ens recorda...

L' altre dia amb la lluna plena vaig visitar la cala Estreta i hem vaig adonar que no havia estat mai fotografiant l' albada, així que hem vaig combinar la feina per tal de poder fer-ho. Vaig tenir una mica de sort doncs algun nuvolet hi havia i per tant "pintava" interessant la sessió.




Vaig buscar l' enquadrament que tant va agradar de la "serp" de pedres i coi, no la trobava... Mirava dincs de l' aigua i res de res, i resulta que la marea estaba més baixa del normal i les primeres pedres estaven totalment fora de l' aigua, fins al punt que les estava trepitjant... Com canvien les platges i els paisatges en general amb un petit canvi de no res. Ara ja no semblava tant interessant com l' altre dia, així que vaig focalitzar-me en un altre enquadrament.


Es curiós, com sorgeixen nous enquadraments, nous punts de vista a mida que vas coneixent la localització i t' adones de noves pedres, de noves convinacions amb les algues, de diferents canvis de llum, de quan diferent és l' albada del capvespre... S' ha de viure!


Cara A


Cara B
 
PD: Últimament no estic gaire content de com hem queden les fotografies, potser estic agafant "mania" a la camera o es que estic arriscant massa amb els ISO's, però l' enfoc que tenen a partir de mitjos plans no es bó. Algú hem pot aportar alguna solució, comentari o fins i tot que hem planyi... hehehehe



7 comentaris:

  1. Doncs mira Esteve tan m'agrada la cara A com la B, la A transmet més agresivitat i la B pau i dolçor aiiiiii que maques que t'han quedat Esteve, felicitats, i la solució és que ens toqui la 6/49 i poguem comprar càmara nova i més cosetes..... juas jues¡¡¡ petó

    ResponElimina
  2. Eps, hem sembla que no podrè esperar a que ens toqui la 6/49... hehehehe
    Cel.lebro que t' agradin...

    ResponElimina
  3. Certament, era molt mes interessant amb mes aigua, i això que en el nostre mediterrà no hi han marees!! Ja!!
    Et poso com a castic escriure 100 vegades:
    Vull una 5D Mark II...
    Vull una 5D Mark II...

    jajaja!!
    Bona nit parella!

    ResponElimina
  4. Ostres Pere, aixó li hauries de posar a la Teia... d' aquesta manera tindría permís! hehehehe

    ResponElimina
  5. Home, jo hem quedo amb la cara A, i ja que et canvies de càmera... ja et prdries passar a Nikon, i veuries el que es la qualitat, jaaaaaaaaa!
    La pirula de passar a format complert es el tema de les óptiques... salut, parella!!

    ResponElimina
  6. Només hem faltava aixó, que hem piquis tú... Els objectius ja els tinc L.

    ResponElimina
  7. jejeje jo la Cara A i la cara B les posava poc, el meu "walkman" era "autoreverse" i diria que les poques vegades que he hagut de canviar de cara havia sigut en el coche tot i que crec que algun ja tenien la funció de l'utoreverse... i quan s'enganxaven les cintes de casettes i les havies de recollir amb el dit (si hi havía sort).

    En quant als enquadraments a mi també m'agraden tots dos tot i que es veritat que potser la cara B sigui una mica més afinada.

    En quant a lo que dius de la nitidesa el que t'està passant es que t'estas tornant més exigent que fa un temps. Quelcom totalment sa, comprensible i m'atreviria a dir que necessari en l'evolució fotogràfica. Jo ara mateix li he agafat mania als meus Cokin, no et dic més.

    A la Teia no la conec personalment tot i que la recordo vagament de la vegada que ens vam veure a la xerrada de Celistia a BCN però jo li diria que tens molt per mostrar i que necessita sortir l'artista que hi ha en tu si no vol que s'et produeixi un trauma! jajaja

    Una abraçada!

    PD: Dilluns hi va haver un arc de Sant Martí a Viladamant quuan anava cap a la feina a les 7:00 h que encara m'estic donant cops contra la finestreta del cotxe.

    Divendres també hi va haver una boira fina i baixa molt maca amb una llum daurada lateral preciosa, hi ha uns arbres per la zona en micg d'uns camps que m'haig de manegar com arribar-hi per fotografiar-los...

    ResponElimina