dilluns, 21 de març del 2011

Súper lluna...

Dissabte intens fotogràficament parlant, al matí aprofitant que tenia d'anar a Blanes vaig visitar Sa Boadella i per la tarda teniem plans d' anar a Port de la Selva a la Fira de l' Espàrrec i desprès arribar-nos fins al Cap de Creus per immortalitzar la "súper-lluna" però com moltes vegades passa els plans són per modificar-los i finalment vaig anar a Cala estreta doncs per la zona pròxima on hem moc és una localització ideal doncs el seu nom es per l'amplada de la platja, sino per la cala, doncs aquesta és molt oberta i per tant segur que veia sortir la lluna per l' horitzó en qualsevol angle.


Ultimes llums abans de la sortida de lluna, Cala Estreta

Dia propici també per provar definitivament els pantalons impermeables (vadeador) i poder ser mes agressiu en alguns enquadraments ficant-me dins l'aigua.

Vaig arribar una mica d' hora però volia buscar un bon enquadrament doncs tal i com havia notat a Sa Boadella, el temporal de llevant s'havia endut bastant la sorra i no sabia que hem podia trobar i amb la importància del moment s' havia de tenir el màxim de controlada la situació.



Lluna Rogenca, Cala Estreta



La veritat es que enquadraments que tenia coneguts estaven malmesos i havien sorgit d' altres prou interessants sota el meu punt de vista.

Tot i que la lluna era més gran del normal, evidentment, m' esperava una sortida més impactant, potser la mica de calitja a l' horitzó o la claror per l' hora va deslluir una mica. També reconec que el dia abans a Port de la Selva l' havia vista molt grossa, devia ser per l' orientació doncs en perspectiva amb les muntanyes era immensa.


Lluna Groguenca, Cala Estreta

De totes maneres és genial quan veus que va sortint de l' horitzó, en aquest cas tota vermelleta i puja cap amunt, i la veritat es que va per feina...


 
Lluna blanca, Cala Estreta


En definitiva, els pantalons impermeables, una joia, una bona sessió, llàstima que la càmera hem feia una mica el boig desprès d' una caiguda a terra fa unes setmanes. I com a idea principal es que d' haurà de tornar a visitar antigues localitzacions per el canvi desprès del temporal, amb moltes més possibilitats.


Lluna il.luminant el mar, Cala estreta

13 comentaris:

  1. Esteve, nen, em sembla que des de que tens el blog, aquesta és l'entrada amb el conjunt de fotografies més boniques. Totes. L'enhorabona.

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta entrada Esteve, un moment per recordar, sens dubte!! La última amb aquest camí sinuós de pedres... chapeau! Una abraçada, parella!

    ResponElimina
  3. Caram!
    Gràcies per comentar doncs en aquesta sessió vaig probar de forçar la càmera amb l' ISO i no sabia com respondria.

    ResponElimina
  4. Quina entradeta!!!
    He estat un piló de vegades a Cala Estreta, però mai amb la càmera i per el que veig te suc, o al menys tu li has tret, igual que l'Antonio, em quedo amb l'última.
    Salut!

    ResponElimina
  5. Un bon article i una col.lecció de verticals envejable. Que bo! esperem que la càmera es recuperi de la caiguda.

    ResponElimina
  6. Coi, Pere, la cala en qüestió hem sembla que és nudista... hehehe!
    Doncs val la pena perque tant la lluna com el sol surten frontalment. (A l' albada no hi he estat mai però properament...)
    Al facebook en tinc una però "mirant" direcció Palamós i aquesta és frontal a l' horitzó.

    Merci Quim, respecte a la càmera a veure si l' haurè de canviar per una 5d, hehehehehe

    ResponElimina
  7. Antonio, l' última ha sigut possible per el temporal que ha buidat de sorra la platja i ha deixat al descobert algunes pedres... A mi també m' agrada molt, llástima que li falta una mica d'enfoc al fons...

    ResponElimina
  8. Buenas Esteve, muy buena esta entrada... la vi anoche pero un poco tarde ya y cuando la he vuelto a abrir he visto que había despertado su merecida atención. La última foto es una pasada, me gusta muchísimo el encuadre. Enhorabuena... y un saludete.
    P.D.- Mañana, por mi ningún problema en ir a Frares... a ver si la pillamos por fin con un oleaje decente. Vamos hablando.

    ResponElimina
  9. Me quedo también con la última ... y que cumplas muchos mas...je.

    ResponElimina
  10. Esteve, la última és brutal! De fet és la que més m'agrada.
    Esteve, on vas comprar els pantalons "vadeadors" jo també en busco però ni al Decathlon de Figueres ni al de Girona els he trobat.

    Bona llum i per molts anys!

    ResponElimina
  11. Merci Daniel.

    Vaig comprar-los al Decathlon de Girona i en tenien uns quants en stock. (60 €) Estaven en un altell davant de la secció de caça. Ull ells no en diuen Vadeadors, però ara mateix no recordo la seva nomenclatura.
    No crec que els hagin venut tots.
    Van de conya!

    ResponElimina
  12. Una sèrei de fotografies espectacular!!!
    Salut

    ResponElimina