diumenge, 13 de març del 2011

El dia després

Un dels plaers més bonics de la fotografia de paisatge és que vius moments de llum increïbles, de com la natura pot "mostrar" instants únics, genials, i a vegades, la majoría d'elles, estàs sol, doncs aquest hobby és molt sacrificat i comporta uns horaris difícils d'assumir si no ets una mica boig.

Aquests dies, com dic jo, són els que fan aficio, com un 5-0 al Madrid, que tota la vida els portes a la "motxilla i els recordes de tant en tant i més si has pogut captar-los amb la càmera.

Per la meva experiència dies com avui son molt bons, després d'una tempesta l'endemà pot esdevindre una gran ocasió, doncs hi ha una barreja ambiental de núvols, sol, vent... Però avui no he sortit!

Aquesta fotografia esta feta el setembre passat, després d'una tempesta, però no hi havia núvols, quina llàstima!

Albada a Sant Martí d' Empúries.

3 comentaris:

  1. jaja, et veig molt actiu, nen!
    Jo avui he anat a Ulldeter, bona albada... he de fer una entrada al blog.
    Per cert, a veure si a la feina us envio alguna foto del Montsant, les tinc al portàtil. salut!!!

    ResponElimina
  2. Buenas Esteve, no paras... vi una entrada ayer, que esperaba comentar hoy... y ya tienes otras, da un respiro al resto de mortales. Hoy no salía a hacer fotos -compromisos familiares-, pero te puedo decir que nubes ha habido, por lo menos en la zona del Montseny... miedo me da lo que se haya podido traer Antonio, jajaja...
    Un saludete y hablamos...

    ResponElimina
  3. Vaya par...
    A ver si orgsnizas alguna aventurila Antonio

    ResponElimina