dimarts, 8 de març del 2011

Tempestes...

Avui , fa una estona, finalment he tornat a instal.lar el Lightroom a l'ordinador de la feina, doncs vaig haver de formatejar el disc dur fa uns mesos i no volia "vici" a la feina.

He pogut mirar algunes fotos que tenia descarregades de varies sortides intrascendents i tot repassant-les m'he trobat una que m' ha semblat interessant doncs avui fa un any de la nevada que varem tenir i amb el temps que tenim avui a l' Alt Empordà, vent i cel bastant amenaçador.

La fotografia és d'una sortida de deu minuts a les afores del poble doncs vaig veure que al cel es formava una turmenta i que avançava molt de pressa. Coneixia l' existència d'aquest arbre que el tinc ullat per fer-hi alguna nocturna pero només amb enquadraments verticals doncs a banda i banda hi ha granges de vedells.

Vaig enquadrar com vaig poder doncs el vent de tempesta era considerable i esperar que la sort hem tingues en compte amb els llampecs. Desprès d'enxampar-ne un parell vaig anar a un altre enquadrament doncs la turmenta ja s' havia allunyat bastant... Era a principis d' agost de l' any passat sobre les vuit i mitja del vespre.

Ull, el moviment de les branques de l'arbre dona un efetce que sembla que hi hagi un retoc, no hi ha res d'aixo, malpensats.


Tempesta d' estiu. Vilamacolum, Alt Empordà




3 comentaris:

  1. Que maca Steven,as pillat el llam al moment exacta!

    ResponElimina
  2. Bé, d'aquí n'extrec dos conclusions. La primera es que t'agrada fotografiar tormentes, cosa que ja suposava perquè sé que t'agrada la natura.

    La segona es que el "vici" ha pogut amb tu i al final l'has instalat a l'ordinador de treballar que suposadament hauria d'estar impol·lut de distraccions jajaja.

    Salutacions

    ResponElimina