divendres, 27 de maig del 2011

Per fi...

En la nostra aficció, sempre estem a expenses de la climatologia, doncs quantes vegades hem estat en un lloc, llevant-nos a hores intempestives, sobretot ara que el dia comença molt d' hora.
Per exemple l' altre dia hem vaig llevar a les 4 de la matinada per arrivar a temps a Blanes, l' albada no va acompanyar gens, la sort és que erem un grup de fotografs i ens ho varem passar d' allò més bé  fent-la petar desprès.
Però quasi sempre tard o d' hora tens la recompensa buscada, amb una llum o uns núvols "pintats", una onada, unes algues... que et "carreguen" les piles per uns dies. Suposo que a vosaltres us passa, peró quan tinc una sessió amb aquesta "sort", quan torno cap al cotxe vaig amb un somriure als llavis, que hem dura al menys fins que visiono les fotografies al Lightroom.... desprès... hehehehe

L'altre dia va ser una d' aquells moments buscats, la localització és coneguda peró he vist poques fotografies que jo recordi d' aquest lloc amb uns núvols "decents", i cada cop que he estat allà el cel sempre era ben pla, fins l'altre dia, encara que va durar menys de cinc minuts vaig poder fer algunes fotografies.




Suposo que aquest fet hem farà tornar-hi més vegades buscant un altre cop aquests núvols, aquesta llum que tant ens agrada...


5 comentaris:

  1. Hola Esteve, jo hi estat un parell de vegades i no hem puc queixar del cels que he tingut, és un lloc amb moltes posibilitats, molts encuadraments posibles.
    Celebro que tinguesis aquella bona llum.
    Salut!!

    ResponElimina
  2. El sitio merece el madrugón e insistir. Buen trabajo.

    ResponElimina
  3. Jo ja no m'aixeco més a les 4 del matí, així que marines, ens tornem a veure a l'hivern jejeje. Molt guapa la primere Esteve.

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Jo en aquesta cala hi he tingut de tot, ara MAI cap cel i colors com a la teva primera foto, ja et vaig dir en algun lloc que m'agradava molt.
    Per altra banda, comparteixo el que diu en Sergi, millor l'hivern...
    Salut!!

    ResponElimina
  5. M'agrada molt la primera, guapes les linies, el moment de llum, i el motiu... difícil pero molt maco. Salut!

    ResponElimina