dijous, 17 de maig del 2012

Cephalanthera longifolia (Currià Blanc)

Aquesta és la primera orquidía de la que vaig tenir coneixament real del que era, potser o molt segurament l' havia vista abans, però no era conscient del que veia, o si més no ho mirava amb uns altres ulls.

Des que estic "entusiasmat" amb el macro de flora, els meus ulls ja no miren tant al cel sinó a terra, vigilant de no trepitzar , o buscant detingudamentun especímen. Si més no ara ja no m' entrebancaré més.

La veritat es que un cop identificada, n' he vist per molts llocs, sobretto als vorals de la carretera, doncs amb aquest color i la seva grandària són fàcilment identificables visualment.




L' ùnic inconvenient que hi trovo és la dificultat de fotografiar aquests blancs de la flor... La veritat es que vaig estar-hi una bona estona, practicant l' art de la paciència, la búsqueda de petits detalls lluminícs, de subtileses tècniques.


Dos fotografies quasi iguales peró amb un processat una mica diferent, la primera es més suau i la segona una mica més agressiu, la veritat es que totes dues m'agraden pero potser la primera seria un rimer pas per desenvolupar el meu estil...

9 comentaris:

  1. M'has sorprès amb aquest canvi tant radical Esteve...
    Ep, de tant en tant mira al cel, val??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja Pere, es que hem faig vell...
      El que passa es que estic una mica fart de fer marines i a muntanya has de marxar un parell de dies com a minim i ara per ara aixó es complicat!

      Elimina
  2. Aquest exemplar és una delicia, amb aquestes fulles i aquestes floretes tant ben posades. Me'n alegro molt del suc que li has tret.

    ResponElimina
  3. La bellesa de la mare natura esta tan al cel com a terra, es soprenent el que es veu quan un observa detingudament.
    Has sabut captar la delicadesa, que bonica!
    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Personalment, em quedo amb la primera. Aquests desenfocs m'atrauen més (només em distreu una miqueta la cantonada blanca a dalt a la dreta).
    Salut!

    ResponElimina
  5. Molt maques, una bona opció per aquesta época de l'any. Jo un dia m'hi tinc que posar.

    ResponElimina
  6. Tendré que hacerme yo unas cuantas de estas, que las tuyas dan envidia (de la cochina). Y viendo "los tiempos" que corremos ambos...

    ResponElimina