dilluns, 11 d’abril del 2011

Els capritxos de la natura...

Fa molt de temps que disposo del 100 macro (el vell) i no l' he fet servir gaire bé mai.  L' any passat vaig començar a fotografiar diferents bolets que hem trovava tot passejant els gossos, sempre que no s'acostessin a tafanejar el que feia i hem trenquessin l'objectiu a fotografiar.

En la disciplima macro, el que es "porta" són els bitxos, i la veritat segons quins hem fan una mica de repelús... així l'únic que puc fotografiar són els bolets i les flors... on hi ha veritables experts per la zona.


Falguera


Així doncs ara que llevar-se d' hora ja es bastant dificil doncs el sol surt molt d' hora, comença la nova temporada de flors. Un dels temes que volia fer era les formes de les falgueres quan surten, l'any passat no hem van agradar les fotografies que vaig fer, pero aquest any i en la primera sortideta rápida que he fet, doncs hi ha alguna cosa interessant... Encara que hem penso que he arrivat tard doncs per la zona que visito ja estan totes sortides.



Falguera

Falguera

Seguirè fent sortides per millorar aquesta tècnica i observant  en "petit" els diferents enquadraments que ens ofereix la natura i lesseves meravelloses formes i colors.

1 comentari:

  1. El macro és una gran disciplina dintre del sub-món. Sub-món per lo petit dels seus habitants tan insectes com plantes sobretot.

    No tinc cap macro, encara, però se'm fa que ha de ser dificil d'obtenir resultats i que un s'ha d'entrenar per aconseguir-ho.

    Hi ha moltes coses que se'ns escapen de la vista i aquestes formes capritxoses vegetals tan recargolades que tu ens mostres fan veure que la bellesa no té perquè estar a "simple vista".

    Salutacions.

    ResponElimina