dilluns, 5 de novembre del 2012

Parametres indirectes

Un altre dia vigilaré de netejar bé el filtre de les esquitxades i portaré el vadejador... (Prometo que ho escriuré 100 vegades).
Perqué no només cal "encertar" el dia i el moment, cal portar una infraestructura que en permetí "controlar" millor les condicions i minimitzar els parametres indirectes que es donen en una sessió.



15 comentaris:

  1. Que bonito momento, me encanta el color y texturas de la primera, el vadeador siempre sigue la ley de murphy... cuando no lo llevas en cuando ma sfalta hace.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Ja,ja,ja, fa poc em va passar el mateix amb les botes d'aigua i la bateria que va quedar en el cargador!
    Jo no vaig escriure 100 vegades, jo em vaig fustigar 100 vedages!(soy mes béstia)
    M'agrada la fredor de la primera i els seus dibuixos de l'aigua i l'escalfor de la segona, es a dir m'agraden les dues ;)
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo moltes vegades he sortit a fer una sessió i quan estic a lloc veig que m'he descuidat alguna cosa, filtres, bateria i fins i tot alguna vegada la targeta al cotxe o a casa...

      Elimina
  3. La llei de Murphy noi, no hi ha res a fer ..jajaja.
    Conec algú que sempre es queixa però que te un piló de fotons.
    8^)

    ResponElimina
  4. Casi el mismo momento y dos fotos totalmente diferentes!
    No hablemos de la ley de Murphy...

    ResponElimina
  5. Jo trobe molt maques totes dues (malgrat estar fetes sense vadejador)
    En quant al tema de les esquitxades és una de les coses que més m'incordia. Alguna vegada quan hi ha hagut molt mala mar he renunciat a la sessió perquè es molt pesat anar amb la baieta tota l'estona...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo fa poc que hem vaig acollonir de la mala mar i encara era fosc i un presentiment hem va fer apartar del lloc la camera i jo mateix, segons mes tard estava tot inundat d' aigua... glups!

      Elimina
  6. Jo he perdut ja dos filtres en el mar, potser si quan vaig perdre el primer hagués escrit 100 vegades: vigilaré de no perdre cap filtre. No m'hagués passat per segon cop.
    Són ben maques les dues imatges!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo el que més he perdut ha sigut el nivell, pero espatllats els cables disparadors... ja en porto 4

      Elimina
  7. Collons Esteve, estan de conya! no sabria quina triar o sigui que no ho faig em molen les dues! I em sembla que amb el Sr. Murphy ens hi hem ensopegat tots, o sigui que pasciència company i bona feina!
    Un saludo,
    Fran :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noi, aqui vaig per obrir el trespeus i hem vaig quedar amb una pota a la mà, després d'aixó la concentracció perque el trepeus fos estable va ser un handicap

      Elimina
  8. M'agrada mes la segona, pel que fa al vadejador no tendria que ser problema per un home fort com tu, en "gallumbos" i a l'aigua que encara no esta freda.

    Salut!!

    ResponElimina