diumenge, 6 de novembre del 2011

Visca la tardor!

Feia dos caps de setmana que no feia "descans personal" per qüestions de feina i vaig coordinar-m'ho per poder fer festa el divendres i anar de "cacera" tardorenca.

Eren les 6'30 del matí que enfilava la carretera cap a Santa Fe des de l' eix transversal, plovia amb ganes i llapegava amb força. Passat el coll de Sant Marçal, vaig tenir que reduïr la velocitat bruscament. Semblava que havia ocorregut algun tipus de cataclisme, doncs la carretera quasi no es veia de fulles i de petites branques caigudes per la ventada. Seguia plovent amb força.

Arribat al lloc predeterminat per aparcar i poder arribar a la localització escollida rapidament, veig un ramat d'ovelles que "ocupen" la petita esplanada destinada al cotxe. S'aparten lentament al veure les llums apropar-se. 

Encara es ben fosc, plou molt, el vent bufa a ràfegues, i decideixo apagaur el cotxe, seguir escoltant al Basté, mentres un soroll ensordidor de les gotes com cauen al taulat del cotxe es sent de fons. Hem relaxo doncs veig que no tindrè cap albada espectacular, quasi m' adormo.

Finalment, hem poso les botes d' aigua, el paravent, i agafant el paraigües m' endinso en busca del lloc escollit, el pantà. Volia una mica de boira pero res de res.



Segueix plovent.

Arribo a lloc i com puc monto la camera al tres peus tot intentant mantenir-la seca amb el paraigües, sort que ha deixar de bufar el vent. I començo a disparar. 

Volia copçar la tardor en aquest punt. La veritat es que una mica abans d' arribar-hi l' ambient era genial. Sentir com a únic soroll, la pluja caient al terra i al paraigües. Estava sol, en aquest ambient tant brutal. 



La boira anava i venia, i es tenyia amb els colors de tardor, entre vermells i taronges... Buffff!

Finalment, després d' una bona estona vaig decidir parar i anar a d'altres localitzaciones. Els torrents i les rieres baixaven be plenes, quin plaer per els meus ulls, doncs dies abans estaven ben seques.



Dissabte, vaig decidir tornar-hi, però la veritat semblava la cua de la peixateria del mercat, fins i tot un col.lega que vaig trovar al parquing hem va oferïr un tiquet del "su turno", doncs hi ha gent que té la mania de ficar-se dins l' enquadrament sense demanar si es molesta... Ja ni a la muntanya queda educació!

Però jo ja tenía el que volia de divendres i vaig dedicar-me a les relacions públiques i a fer un bon esmorçar al bar.






18 comentaris:

  1. M'encanta sobretot la segona imatge Esteve. Jo he estat aquest matí i la pluja només ens ha donat una hora de treva, la resta fred, pluja i un fort vent que ha fet les cosses molt dificils...

    Salut!

    ResponElimina
  2. Muy buena la entrada,
    la que mas me gusta es la tercera, los colores con increibles
    un saludo

    ResponElimina
  3. Ja em diràs on es pot fer un bon esmorçar per la zona Esteve.
    Jo hi volia anar avui diumenge però el temps m'ha tirat enrere. A veure que tal la setmana que ve, si la Gemma en té ganes. Si ha de semblar la cua de la peixateria, jo ho tinc clar, giro cua y adéu siau.

    M'agrada molt la segona fotografia. la última foto m'hagues agradat més si hagués estat feta desde l'altre costat.

    ResponElimina
  4. Efectivament, dissabte va ser espectacular. A més del nostre grup, força nombrós, almenys hi havia un altre grup gros, que estava fent classe amb l'Iñaki Relanzon, "deunidó" :-)
    Potser la primera és la que més m'agrada, però totes estan molt bé.
    Salut !

    ResponElimina
  5. Ostres Daniel, penso igualq ue tu en l' ultima fotorgafia pero no podia travessar el riu amb l' amplada de l' aigua, a més hi havia just a la dreta de la fotografia un noi que estava fent fotografia micologica i no volia destorvar-lo, pero hem queda anotat el lloc per a la primavera.
    El bar es el que esta al costat de la carretera a Sta F, tenen la llar de foc encesa...

    ResponElimina
  6. Bones Atzu, gràcies per passar.
    Si la veritat es que vaig arribar sobre les 10 del matí i semblava el parquing de Mercadona a Passabets!
    Pero l' ultima es de dissabte, encara vaig poder fer alguna cosa interessant.

    ResponElimina
  7. Molt bones Esteve.....
    veig que vas aprofitar el cap de setmana, jo aquest no he pogut m'ha passat el mateix que tu sense descans,

    ResponElimina
  8. On es aquest bosc? Es meravellos! I les fotografies son precioses. Una gran feina company!

    ResponElimina
  9. Bones Esteve,
    Tens el "lloc" ben ametrallat, eh???
    Aquest any no hi aniré cap vegada, al menys a la tardor...he preferit sortir en busca de noves localitzacions, per sort encara tenim llocs verges per la gent i els fotògrafs ;)

    De les fotos, en destacaria en "moment de llum", el tractament i sobretot, visualment la segona te un atractiu especial.

    Salut!

    ResponElimina
  10. Molt maques,Esteve. Del Montseny s'ha de fugir en cap de setmana a la tardor o quan hi ha neu...
    Salut i bons esmorzars :-)

    ResponElimina
  11. Molt bones Esteve sobretot la segona i tercera, jo vaig anar-hi ahir al matí però el mal temps (pluja i molt vent), ens va fer marxar amb un parell de captures mig bones.
    Salut!!

    ResponElimina
  12. Com vas xalar el divendres, del milloret que he vist d'aquesta tardor, enhorabona per les fotografies

    Salut!!

    ResponElimina
  13. La segona es la que em quedaria, m'agrada l'enquadrament, sense menysprear la resta, es clar. A mi diumenge després de 10h al torn de nit ni la pluja ni el vent em van parar, tenia ganes de veure tots els seus colors.
    Jo i la càmera varem quedar,xopes,xopes.
    Salut, Esteve.

    ResponElimina
  14. la segona fotografia és impressionant. Tan els colors com la composició, i evidentment, com el mateix arbre. I em trec el barret per la matinal feta, esperant el raig de llum adequat.

    ResponElimina
  15. Felicitats pel blog i per les fantàstiques imatges que ens presentes.
    Salut!!!

    ResponElimina
  16. Molt guapes Esteve!
    M'ha agradat veure fotos que he intentat aquesta tardor sense l'èxit que tu has aconseguit per això, però com diu la dita: "quien la sigue la consigue" , per tant ho tornaré a provar la tardor vinent.
    A sí,ahir vaig estar a Passabets amb el meu germà i realment la Tardor ja ha passat.

    ResponElimina