diumenge, 9 d’octubre del 2011

Cataclisme tardorenc

Aquest cap de setmana i desprès de varis dies o setmanes (ja he perdut el compte) d'anticicló, de calor innusual, de cel ras, de cap núvol... el sr. del temps ens anunciava molt de fred, vent, pluja... vaja suposo que
amb les ganes que tots tenim de que arribi la tardor, vaig "entendre" que vindria un cataclisme.

El primer que vaig fer es omplir el rebost per si quedavem "sitiats", vàrem anar a recollir algunes pinyes per els voltants de casa que van molt bé per encendre la llar de foc, (s'esta molt bé amb la seva escalfor, menjant alguna torrada amb escalivada recient feta amb la seva brasa... Tant que fins i tot sacrificaria un bon cel rogent! hehehehe)




De segon, vaig anar a una nova localització, doncs sempre va bé canviar una mica de zona. Vaig arribar amb una mica d' antel.lació per allò de probar nous enquadraments i /o perspectives, i vaig anar fent estona per la bona llum. La cosa s' animava però no gaire respecte a les expectatives del sr. del temps. Només feia vent de tramuntana, res de fred (només el lògic per la ventolera) ni pluja. Al menys hi havia una mica d'onatge...


Vaig trobar un enquadrament que satisfeia les meves il.lusions, al menys les que les onades hem deixaven doncs a vegades l'aigua de mar hem mullava els pantalons de la cama dreta, el peu el tenía just a sobre una pedra punxeguda i feia que la cama i els dits del peus s' enrapessin, l'equilibri era una mica dificultós doncs a més a més amb una mà feia servir el filtre invers en les llargues exposicions.



Al final estic content... de la tarda del divendres.


11 comentaris:

  1. Coneixo el lloc. Es literalment la fi del món. Deu n'hi do arribar fins allà amb la mar que s'intueix a les fotografies. Uf. Però tots els inconvenients van valdre la pena, les fotografies són espectaculars.

    ResponElimina
  2. Hola Esteve,
    la millor de totes la 3ª imatge sens dubte. Com ja t'he comentat a Fotonatura han sigut uns dies de molta expectativa y poca "txitxa". és a dir que era més el que ens esperàvem que el que ha acabat sent.

    Jo pensava que amb la tramuntanada, almenys diumenge que la cosa calmava trobariem cels rogents amb nuvols ben formats i... sortida de sol esquifida i cel més aviat ras o amb nuvolets on no es podia aprofitar. En fi ho tornarem a intentar abans que ens canviïn l'hora i ens facin matinar més perquè parar-nos no ho faran jajaja.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Et vaig donar el salt però veig que vas aprofitar la tarda. En canvi jo res... ja t'explicaré

    ResponElimina
  4. Celebro que al final no et tinguessis que menjar totes "les provisions" :PP
    M'agrada molt aquest enquadre, ni idea de on es i el cel de la tercera, mola!!
    Salut!

    ResponElimina
  5. La tercera, per mi, també millor. Jo valoraria molt la possibilitat de fer el mateix enquadrament a la sortida, aquest penyasegat amb llum lateral baixa deu ser una canya de color...
    Salut!

    ResponElimina
  6. Hola Esteve, a mi m'agraden totes , però si la tercera te algu....m'entres no arriba la tardor, tu aprofites el temps.
    salutacions.
    Cesc

    ResponElimina
  7. Bones Pepet
    Ja he fet alguna proba, haig d' esperar uns dies més perque el sol incideixi lateralement però també es una opció que contemplo.

    ResponElimina
  8. Bones
    Cesc, gràcies per passar. Si noi, aixó del clima ens té a tots en stand by....

    ResponElimina
  9. Bones Pere
    Aquest loc hauria de visitar-se poc doncs és massa bonic per espatllar-lo, així doncs t'hi portarè però amb una vena al ulls.... hehehehe

    ResponElimina
  10. Bona serie Esteve, m'agraden molt les 3 verticals, podries mostrar-les en un únic arxiu una al costat de l'altra i quedaria molt guapo!

    ResponElimina
  11. Buenas Esteve... ahora veo las imágenes de las que hablabais el jueves Sergi y tú. La verdad es que está muy guapo el sitio... de esos de Costa Brava pura. Pero me da que para "nuestros Jueves" me pilla un poco lejos, no??? Jajajaaja... Muy buen trabajo, sí señor. Un saludete... y hablamos...

    ResponElimina