dilluns, 1 d’agost del 2011

Vintage



Avui entrem a l'Agost, i per tant en la nostra "societat" encara que no facis vacances el ritme de treball s'adormeix una mica... així que després del cap de setmana, començar amb força el primer dilluns d'agost, desprès d'haver agafat la BTT durant el cap de setmana per primera vegada des de fa molt temps - les teranyines l'havien envoltat-, quan encara les cames "hem fan figa" de l'esforç, he remenat per la xarxa i m' he parat en una web-hosting d'imatges que feia servir fa alguns anys. Tot just quan començava a interessar-me per la fotografia, hem van recomanar aquest lloc, i amb el temps he anat fent-ne servir d' altres i actualement quasi no els faig servir amb els nous interfaces, però per no fer còpies de seguretat un bon dia vaig perdre tot vestigi dels meus inicis en aquesta disciplina... Així que he trovat còpies penjades per la red que jo no tinc l'original.

Evidentment per el tamany de les fotografies la qualitat no és la millor però al menys tinc algun record agradable. Aixi he "rescatat" de l' oblid alguna fotografia que m' ha cridat l'atenció. Aquesta en concret és de la platja de Sant Pere Pescador mirant cap L'Escala.
Espero que us agradi.

4 comentaris:

  1. Quien mas quien menos tiene esa experiencia...je. La foto ya rebela mucha sensibilidad.
    Abrazo.

    ResponElimina
  2. Un bon toc d'originalitat i color, be per els que comencen vacances, jo les vaig acabar dimecres passat i ara a l'espera de l'octubre i la tardor, la nostra millor època per les fotos ;)
    Ens viem!

    ResponElimina
  3. Una remena, el disc dur i troba, sorpreses i tu navegues. Aquesta "rescatada" es una preciositat,dolça,per l’aigua i de bonics colors.

    Que tinguis,bones llums aquest estiu!

    ResponElimina
  4. Una sorpresa agradable amb un colors espectaculars, amb aquesta conbinació de tons freds i càlids.
    Salut!!

    ResponElimina