dijous, 11 d’agost del 2011

Tots tenim "cagades" fotogràfiques... o no?

Ahir va tornar a ser un dia de neteja al Lightroom, i vaig trobar fotografies que considero interessants, que m'agraden, que hem fan recordar, que hem fan empreyar, que no m' agraden, que observo evolució, ...

Hem fan recordar les "cagades" que he fet per no estar concentrat amb el que feia, per anar amb preses, per no tenir la suficient experiència, per no probar arriscant enquadraments, en pujar isos, en l' ús dels filtres, en la falta de més angular... Però el pitjor és que m' han fet enfadar per desaprofitar algun moment de llum màgic que es presenta una vegada i no l'aprofites prou i et queda un regust amarg... Evidentment, aquesta lluita entre tots aquests aspectes és una de les millors motivacions que tnc per llevar-me d'hora i sortir a "lluitar" contra la natura i sortir-ne guanyador.

També ahir a la matinada vaig quedar amb en Daniel Arenas, el qual fa temps que el conec iq ue encara que vivim molt a prop encara mai haviem fet una sortida junts. El vaig portar a una caleta poc coneguda i aprop de casa nostra, de la qual en dies de tramuntana he tingut grates sessions. Aquesta no ha sigut gaire prolifica en fotografia peró si en xerrameca... hehehehehe

Li deixo aqui una fotografia feta el desembre del 2009, sessió de la qual estic amb un gust agredolç, però el moment de llum que vaig poder viure allà va ser únic.


PD: Aprofito per donar-li les gràcies per comptar amb mi en la seva última entrada on exposa alguns dels fotografs que segueix i en els quals estic inclòs.

4 comentaris:

  1. Esteve, em sento molt identificada quant dius: "fet per no estar concentrat amb el que feia, per anar amb preses...."
    I es que hi ha moments,tant bells i l’emoció estan forta, que no em deixa pensar,ni vull, davant d'un paisatge,d'una llum,d'un núvol.....
    se que ho hauria de controlar,però...no tinc tanta sang freda, ja aprendré,espero.
    Preciosa imatge, colors,enquadament...
    Salut i llum!!

    ResponElimina
  2. Sr. Esteve, la seva reflexió porta a un bucle inevitable i es que ningú neix ensenyat, si poguéssim fer les coses dos vegades, el mon seria diferent, per això, com molt be dius, ens llevem a hores intempestives, fins i tot no he anat a dormir per la "obsessió" d'unes bones llums... :)))
    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola Esteve,
    Està clar que aquest dia que m0ensenyes va ser espectacular. Els núvols vermells i amb volum no s'assemblen en res amb el que vam trobar però es un raconet molt bufó per anar provant.

    Si estic amb tu, va ser una sortida molt prolífica en xerrameca jajajaja.

    Vaig a veure si processo les meves a veure si es pot aprofitar alguna cosa.

    Salutacions ;)

    ResponElimina
  4. Una gran reflexió, si senyor. Estic totalment d’acord.
    I la fotografia és passada, té uns colors increïbles. Acabo de descobrir el teu blog i m’encanta. Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres. Ets un artista.

    Salutacions cordials i una abraçada,
    Aida.

    ResponElimina