dimecres, 1 de juny del 2011

Aprop de casa...

A vegades, en la búsqueda de noves localitzacions, de nous estímuls, de fotografies inédites pensem en recórrer llargues distàncies, en visitar països llunyans peró sempre dic que les millors fotografies són les que podem fer aprop de casa, doncs coneixem el lloc, facilitat d' arribar-hi ràpidament, control de les condicions ambientals... I nosaltres per sort en tenim un munt... El Montseny, la Fajeda d'en Jordà, la Costa Brava, Montserrat, el Cadí i una mica més lluny els Pirineus.

Un d'aquests llocs una mica oblidats, potser per la quantitat de "corves" que has de fer per arribar-hi, és el Cap de Creus. Lloc, solitari i salvatge per excel.lència. Ultimament m' ha donat per anar-hi un parell de vegades, l´última amb en Pere Soler, un altre "boig" de la nostra aficció.

La tarda "pintava" de les bones, doncs mentre conduïa anava plovent a estones, els núvols corrien d' una banda a l'altre del cel... El cor començava a bategar acceleradament tot pensant en la sessió que tindriem.



Un cop a lloc, per primera vegada algú m'adelantava en "disparar",... jo no sóc el més ràpid! Hehehehe. En Pere anava d' un costat a l' altre fent fotografies i jo estava com apagat observant-lo (Semblant el que fa el Barça amb els contrincants).  Finalment hem vaig concentrar i vaig començar a fer "feina", doncs la bona llum ja començava a visitar-nos. Al fons hi havia unes cortines d' aigua que eren una delicia per nosaltres, com diu en Benito, fa falta buscar un bon fons per a una bona fotografia. Doncs el teníem!



L'única llástima es que al final els núvols no es van "pintar" de color... pero va ser una experiència molt enriquidora doncs sempre que quedo amb algú s'aprenen coses tant en aspectes "tècnics com en táctics".




A mode d'exemple, havia estat en aquest lloc en concret un parell de vegades abans i en Pere amb un moment hem va "ensenyar" mitja dotzena d'enquadraments que jo no havia vist, aquesta és la grandesa de la nostra aficció, dos persones poden estar en un mateix lloc i captarán diferents punts de vista, diferents enquadraments, diferents llums...


6 comentaris:

  1. ...havia estat en aquest lloc en concret un parell de vegades abans i en Pere amb un moment hem va "ensenyar" mitja dotzena d'enquadraments que jo no havia vist, aquesta és la grandesa de la nostra aficció, dos persones poden estar en un mateix lloc i captarán diferents punts de vista, diferents enquadraments, diferents llums...QUANTA RAÓ company!

    ResponElimina
  2. Veus la vida en vertical???
    Molt bones Esteve, em quedo amb la darrera, per el moment de llum i "emosion" que vàrem viure i celebro que canviessis el WB ;)
    No vàrem tenir gaire color de posta, però la cortina d'aigua amb la posta al fons va estar BRUTAL i el moment intim compartint el paraigües que??? ejejeje.
    Va estar una molt bona sessió, un lloc per tornar-hi...cap a fi d'any però :)

    ResponElimina
  3. Tota la rao tens en que les millors fotos son les de prop de casa per la coneixença de medi.
    Bones vivències Esteve i molt bones fotos, un plaer disfrutar del blog

    Salut!!

    ResponElimina
  4. Cap de Creus també és un lloc que em queda molt aprop i que estic redescobrint. Tot i que les sortides de sol en aquestes dates ja no son lo que eren i per a les postes de sol els enquadraments són més limitats.

    Salutacions

    ResponElimina
  5. Veu,fer una bona sortida,plegats,bon dia per quedar,fotograficament parlan,amb bonics resultats i experiències enriquidores.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  6. Aquest tronc te molta força, tot i que jo retallaría una mica de cel.
    Guapa la zona, una mica caòtica però que pinta molt i molt be.
    Ens veiem!

    ResponElimina