dimarts, 7 de juny del 2016

Crónica d'una sorpresa majúscula!

Sóm dissabte a les 12'30 del migdia, acavo d'aterrar a l'aeroport de Girona. Vinc d'un viatge fotogràfic a Itàlia on he caminat uns vuitanta quilometres en cinc dies, la penúltima nit quasi no he dormit... Estic cansat!
Agafo el cotxe i condueixo per l'autopista cap al Rally Fotogràfic Segura Viudes. Hem vaig comprometre quan vaig ser seleccionat amb una plaça.

Quan passava per la sortida del Vallès, vaig pensar en agafar-la i anar cap a casa, estava molt cansat, pero també volia participar al Rally per segon cop, doncs l'any passat vaig disfrutar molt. Vaig arribar sobre les dues de la tarda tocades, tothom estava fent fotografies. 

Pero de seguida va comenzar a arribar la gent per dinar i vaig aprofitar per saludar a vells coneguts i a d'altres que només coneixia per les xarxes... Peró a les postres, vaig marxar per recuperar les hores que hem portaven d'avantatge i als "enemics" ja es sap que no cal donar-ne.

No sabia per on començar i el temps no acompanyava gaire doncs era gris i desmotivant, pero a l'aparcar el cotxe al costat del camí, vaig veure una papallona i vaig decidir entretenir-me amb ella mentre aclaria idees. Desprès vaig veure alguna orquidia i també li vaig fer "una mica de cas" i després va començar a venir els alguns companys que havia deixat dinant. Vaig buscar alguna motivació més pero no trovava gaire res... I el cansament començava a deixar-se notar altre cop desprès de que l'efecte adrenalític del Rally s'esvaiés.

Així vaig arribar a l'hora de sopar, on vaig poder xerrar una mica més relaxadament amb la resta de companys i vaig anar a dormir tot esperant fer una bona albada... Estava tant cansat que vaig adormir-me. Al llevar-me vaig ganar directamente a fer un motiu que havia visualitzat el dia anterior pero que no vaig saber plasmar-ho a la camera i vaig acabar desistir.

Era hora d'esmorzar, i en acavat penso que no treuria cap fotografía millor de les que tenia, el cansament era superior a la motivació i vaig entregar la targeta i anar cap a casa a descansar. Recordo fins i tot que algú hem va comentar que feia cara de cansat.

I ahir, tinc la gran sorpresa de que he guanyat la categoria de fauna amb la papallona... La veritat es que no m'esperava ni tant sols tenir una seleccionada i ni molt menys que fos premi pero a vegades també sona la flauta!

Ara, us asseguro que no ho repetirè més, per fer una sortida fotogràfica cal anar descansat...


4 comentaris:

  1. Doncs enhorabona Esteve! I si a sobre vas disfrutar doncs millor que millor company! La foto s'ho val… Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Gran Esteve!! La foto és molt maca i al rally no hi ha res millor que, com dius, compartir una estona amb amics i companys i... si sona la flauta a gaudir-ho!!

    ResponElimina