dilluns, 15 d’abril del 2013

Gorbeia

Per temes de feina vaig tenir que anar a Saragossa el passat dijous i aprofitant l'avinentesa vaig decidir estirar la "sortida" fins a les terres del Nord. Vaig quedar amb l'Urtzi Vera el mateix dijous a la tarda i hem va ensenyar els seus dominis tot i que no vàrem tenir gaire sort amb el temps, doncs buscàvem les famoses boires... Però el lloc que hem va ensenyar amb la boira ha de ser magnific.
El divendres vaig quedar amb en Javier Alonso per la mateixa zona i la veritat es que aquest cop si que hi havia boira, a més la nit anterior havia enfarinat lleugerament el bosc, la qual cosa l'atmosfera era inmillorable. La zona ja és molt famosa fotogràficament parlant pero vista "in situ" treu l'alè. Quina meravella de bosc tot i que el terra estava una mica pelat de l'hivern.


La sorpresa la vàrem tenir quan va començar a nevar abundantment, una neu seca que no s'enganxava a la roba i aquest fet ens permetia concentrar-nos en la fotografia, tot i que al cap d'una estona tenien els peus glaçats doncs portavem les botes d'aigua per la quantitat de fang que hi havia. En un tres i no res tot va quedar enfarinat, donant un ambient fantàstic. I la boira anava i venia... Quina sort poder gaudir un moment així.

Ja a la tarda, vaig quedar amb el grup dels Canonikos, magnifica gent, magnifica acollida, magnific sopar... La zona escollida era San Juan de Gaztelugatxe, lloc també conegut i amb una marea baixa, llàstima que el temps no va acompanyar doncs un cop a baix ens va caure una tromba d'aigua que els menys agosarats ens va fer retirar xops.
Un cop sopats vaig decidir tornar cap a casa i a l'autopista a la zona de l'Alt d'Altube va començar a nevar intensament i juntament amb un altre cotxe vàrem quedar atrapats enmig de la caretera, sort que al cap d'una mitja hora "eterna" va passar la llevaneus i vàrem poguer seguir el camí... Doncs volia arribar a la zona de Bàrdenas Reales i fer l'albada allà.
Res de sort, tota la nit plovent i al matí igual, així que desprès de donar una volta per allà vaig fer camí cap a casa.

8 comentaris:

  1. Veig que has fet una escapada amb una sort desigual. De totes maneres aquesta fageda amb el puntet de neu està ben guapa i crec que justifica sobradament l'esforç fet.
    Bones imatges, Esteve

    ResponElimina
  2. Un bon viatge a llocs molt fotografiats, però jo també vull tenir aquestes fotos al meu arxiu :-)
    Mala sort amb el temps, sembla que et passa com a mi, que gairebé sempre tinc mala sort amb la meteo.

    ResponElimina
  3. Bones Sr. Garriga, una sortida intensa i extensa i amb un bon botí, m'agrada la primera per una compo molt equilibrada i la segona per les formes de les arrels reforçada per la neu.
    Bona!

    ResponElimina
  4. Tu visita por estos lares te trajo más de una sorpresa inesperada y a su vez gratificante, eh!?
    Menudo ambientazo que pillaste y qué bien lo supiste aprovechar!!!!

    ResponElimina
  5. Veig que vas tenir una mica de tot, sort en els boscos i no tant a la resta. De totes maneres aquestes dues imatges que ens ensenyes són ben guapas i diferents a les estem acostumats a veure d'aquesta zona.
    Salut!

    ResponElimina
  6. Buena escapara Esteve, lastima que te fallara la catedral. me gusta mucho la segunda
    Saludos

    ResponElimina
  7. JO...quina sort.... i mes amb neu...molt chules

    salut
    Joan

    ResponElimina