dilluns, 10 de desembre del 2012

Premis Montphoto

Aquesta fotografia la tinc des de principis de la primavera, esperava millorar el moment de captar-la potser amb els colors de la tardor, o amb una petita enfarinada, o amb algun nuvolet pero aquest moment haurà d'esperar.


Només volia afegir la felicitació a Pere Soler, a Josep Lluís López, a Joan Masdeu, a Jep Flaqué i en Gorka López per els seus premis o per les seves mencions al Montphoto d'enguany... (I al tots els altres premiats per extensió) Peró als mencionats, els conec personalment i hem compartit moments fotogràfics. Per a mi, amb més o menys grau són font d'inspiració i de motivació per seguir millorant les meves captures. Per seguir caminant dins d'aquest món.
Moltes felicitats!

11 comentaris:

  1. Moltes gràcies Esteve, és un factor de sort estar allà, ja saps que en penso de la teva del Midi que vares presentar. Perfectament podia haver estat a la final o ser la guanyadora, perquè no?
    Era una de les meves favorites.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Home!!! algu que trenca la teoria de la pedra!! m'agrada el resultat.
    Salut.

    ResponElimina
  3. Gracies company! Per cert a mi la foto m'agrada tal com està, la combinació del verd amb el violeta es brutal! Per a mi un 10 de foto!

    ResponElimina
  4. m'agrada aquesta composició! la tanca , en principi caiguda, aixeca el seu esquelet per mostrar-nos un paisatge fantàstic! :-)

    ResponElimina
  5. Magnífico trabajo de composición, el dominio de la luz es absoluto. Es una foto estupenda, felicidades!

    Saludos,

    Juan Ángel

    ResponElimina
  6. También yo quiero felicitar a todos esos que, por su pasión y calidad han sido premiados en Montphoto!

    En cuanto a la foto que nos muestras, para mi tiene una luz especial y una composición correcta, y a su vez diferente de lo que estamos acostumbrados a ver en cuanto a contenido, resultándome muy atractiva!!

    El año que viene vamos tú y yo a por los premios Esteve ;-P

    Un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas Iker... A ver si es verdad que siempre ganan los mismos... hehehhee

      Elimina