dimecres, 1 de febrer del 2012

Aire



A vegades miro l' arxiu fotografic, sigui per fer un buidatge, sigui per buscar alguna fotografia arraconada, sigui per remirar-te alguna fotografia que t' agradava pero no tant com per publicar-la o perqué ja en tens varies que consideres bones d' aquell lloc...

L'altre dia fent una d' aquestes tasques, vaig aturar-me en la fotografia que us presento. Vaig mirar-me'la i m' agradava peró inmediatament pensava que no tenia els "cànons" establert de composició i que per tant no seria valorada com jo la valoro.

Vaig pensar en la història que té aquesta fotografia i vaig començar a processar-la i mentre transcórria el temps, pensaba en tornar al lloc i fer-la amb millors condicions, pero ja no seria aquesta foto.

I vaig dir-me tot i que li falta "aire" per els costats, tot i que esta realitzada a 17 mm i full frame no donava més de si, tot i que estava pujat a dalt d' una roca i la meva esquena tocava la pared rocallosa, tot i que podia haver fet una panorámica de dues fotografies, tot i que era la primera vegada que visitava el lloc... a mi ja m' agrada aquesta!

I a vosaltres?

6 comentaris:

  1. Pese a estar un poco encajonado como dices la verdad es que luce muy bien,me gusta la diagonal que forma ese canal de agua, que te lleva directamente al roque, que presenta unas texturas fantasticas.
    Un lugar que no he visitado nunca y al que le tengo muchas ganas
    un saludo Esteve

    ResponElimina
  2. Aquest és un dels problemes que tenim com a fotògrafs que ja ens adonem de les errades però pensem... "tot i què..." perquè no la desvinculem lo suficient de les sensacions que ens evoquen.
    En el teu cas, el que dedueixo que t'evoca és la sensació de satisfacció d'haver trobat un lloc prou interessant i també la sensació de potencial que sembla que te.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Jo la veig molt bona, Esteve. Sí es cert que potser quedaría més ortodoxa amb més aire, però no millor. Pel meu gust, es una de les fotos més guapes que he vist del racó.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram... venint de tú és un plaer llegir aquesta critica... hehehehe

      Elimina
  4. Personalment m’agrada.
    El que comentes es cert que li falta aire, però l’entorn condiciona i quan estem fent la foto, qui es el super-coco que pensa en tot? no hi ha imatge perfecta. Es pot controlar tot? Crec que es poden controlar la majoria de condicions quan estem dins un estudi,però no en la natura, ja que tenim temperatures extremes, vent, l’entorn que ens condiciona. La composició el control de la llum, ja es una altre cosa i en aquesta foto, la trobo encertada.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per el comentari Esther.
      Estic d' acord amb elq ue dius, inclús afegiria que en aquest cas era impossible doncs més enrrera no es pot anar doncs hi ha una pared de pedra ben dreta...

      Elimina