diumenge, 16 de gener del 2011

Nesecito vacances...

No us ha passat mai sentir que porteu una eternitat treballant i fent coses sense mai parar, que sembla que faci un mes que no seus al sofà... cosa que m' agrada molt fer!

Quan era més jovenet, vaig viatjar bastant, quasi sempre amb preferència dels països nòrdics, però avui en dia el que fem la meva dona i jo són sortides de 4/5 dies, tot procurant que siguin varies al cap de l' any... Així hem visitat la Toscana, la Provença, el País Basc, el Perigod, Andorra, Aigüestortes... evidentment sempre amb un petit rera fons fotogràfic. Bé alguna de més llargueta també hem fet, com ara les Illes Lofoten, però el tema de l' avió com que ens fa mandra!


Illes Lofoten - Noruega


Com vulgarment es diu, m' ha enganxat el toro i per tant vaig una mica saturat, doncs des de mitjans de setembre porto molt de moviment a la feina -no hem queixo pas- però l' acumulació d' hores comença a ser perillosa per el meu cervell.

Aixi doncs, mentre vaig conduint a la feina de matinada, vaig pensant en la propera escapadeta... i penso en imatges que les meves retines han vist i que queden com imatges fotogràfiques amb el pas del temps. (Algun dia hauria d' escanejar les diapos i fotografies i poder-ne gaudir més sovint.)

I sempre hem passa el mateix, tinc masses llocs, països o regions per visitar i gaudir-ne. Escòcia, Alaska, Dinamarca, Bretaña, Irlanda,... ara que m'en adono, tornem a pensar en països del nord... I ens costa tant de decidir... l'avió comença a ser un seriós obstacle! Però són llocs que requereixen més temps, així doncs on podríem anar?

Una sortideta inel.ludible serà al País Basc, tot visitant Barrika, Zarautz, Gastelugatxe... doncs en tinc molt bons records - llàstima que un és una mica desordenat i l' arxiu fotogràfic s´ha perdut amb el ko del disc dur, sense còpia de seguretat.- però espero més el bon temps.

Una altre opció potser seria tornar a la Toscana, però aquest cop d' estiu per veure els camps de blat en tot el seu esplendor.


Val d' Orcia - Toscana

Una altre, seria la Provença, per veure els camps d'espígol florits (No us els perdessiu pas!) doncs quan hi vaig estar feia vent i no va ser bo per a les fotografies...

Sempre igual, mai estic content de les fotografies que he aconseguit, però si que he disfrutat fent-les i gaudint d' estones i paisatges meravellosos... que en definitiva és el que compte per a mi!

Pero segueixo necessitant vacances...

4 comentaris:

  1. ¿Què tal si et dic alguns dels llocs on no he estat però m'agradaria sense sortir de la península? Allá va: Ordesa, Irati, Monfragüe, Río Tinto, Aigüestortes... (si se m'ocorren més ja tel's diré).

    A França... ¿heu pensat en la Bretanya francesa? (es pot anar en cotxe ;) )

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. A Monfragüe i Rio Tinto no he estat... pero esta a la llista.
    Estem pensant en que la pròxima sigui la Bretanya... veure-m al final!

    Gràcies per comentar.

    PD: Altres poden ser Gallocanta, Cabo de Gata, Canal du Midi, ...

    ResponElimina
  3. Vistas las fotos no me extraña la necesidad... dejar de recitar paraísos, que me esta entrando un dolor...je.

    ResponElimina
  4. Hola Esteve, hombre. Blanes... pues mira, mis preferidas son Sta. Ana (no sé si se podrá llegar a la punta¿¿??), Sant Francesc y También S'Aguia. Si no has estado S'Aguia tiene magia, pero si fuera yo iría a Sant Francesc. Eso sí, TODOS los encuadres son con el Sol a la espalda (mejor). Salut!! i bones llums, si marxes de viatge. Quina sort, nen.

    ResponElimina