dissabte, 8 de gener del 2011

Estrena...

Fa temps que parlo amb la meva dona que m' agradaria tenir un blog per explicar "alguna" cosa sobre fotografia pero la veritat es que tinc poc temps (el que tinc prefereixo dedicar-lo a fer sortides fotogràfiques)  i ho he anat retrassant. Amb l' arribada de l' any nou m' he proposat iniciar aquest blog.

El propòsit del blog no serà aprofundir en coneixements tècnics ni metodològics sinó més aviat explicar les anècdotes i vicissituds d'un fotògraf aficionat.

Des d'aquesta primera entrada m' agradaría donar les gràcies a molta gent que m' he anat trobant, doncs de tots ells sempre he après alguna cosa. En els ultims temps han tingut la paciència d' assessorar-me en els meus dubtes la Susanna Cobos (Susss), el Rafa Irusta i l'Eduardo Blanco. Evidentment, menció especial i d'agraïment a la meva dona, la Teia,  per la paciència i comprensió del temps que estic "abduït" per aquesta passió.

Així doncs a tots els que tinguin la paciència de llegir-me, benvinguts!

Desembocadura del riu Fluvià, Sant Pere Pescador

5 comentaris:

  1. Bon dia!
    Ara he vist el blog acabat!!! molt interessant...., espero llegir i veure moltes fotos i comentaris d'aquests "moments de llum" personals!!!
    Petonàs.
    Teia.

    ResponElimina
  2. Felicitats Esteve;
    El trobo molt interessant i molt ben fet.
    Jordi

    ResponElimina
  3. molt bé, company... veig que ho hem encetat a la vegada! Sort amb les llums i projectes. Salut!

    ResponElimina
  4. Gràcies per els comentaris.

    Anòmin, gràcies i a veure si algun dia m' acompanyes a fer alguna sortida.

    ResponElimina