divendres, 28 de gener del 2011

Dies de pluja...

Suposo que molts direu que sóc una mica "raro" o que vaig a contracorrent... però es que a la Teia i a mi ens va més la fred i els dies plujosos, encara que els dies com avui amb tanta humitat per tot arreu si has de sortir per el carrer acaben cansant. En canvi a l' estiu, m' amago, la calor enganxosa cada dia m' agrada menys! Fins al punt que quasi no anem a la platja, i si vaig per a fer fotos els mosquits s' hem mengen de viu en viu.

Aquest cap de setmana doncs, podré aprofitar per fer una sortida per canviar de temàtica, de marinera a muntanyosa, amb les boires, els reflexes de la pluja... Encara no tinc decidit on anar però si la "mandra" (Aquest és el principal perill d' aquests dies) no hem guanya potser el Montseny serà un bon lloc.

Quan vivia a Caldes de Montbui una vegada vaig pujar al Farell a buscar una localització des d' on en veies la Mola i el Parc de Sant Llorenç del Munt. Feia fred i vaig seure al terra per estar més còmode. Vaig enquadrar i anava disparant... Però en un moment va aparèixer una boira que anava arrossegant-se per entre els cims dels turons. I finalment, el sol s' estava ponent.. I la coloració va aparèixer. Un d' aquells moments de llum inoblidable.

Aquesta foto va ser CShot al fòrum de Caborian ja fa uns quants anys, de fet l' única vegada que he tingut un "premi". Jejejeje.!

Aquets Nadal i vaig tornar, però per l' albada i no vaig treu-re res de profit, només un vent siberià que ens va fer tornar enrera en menys de cinc minuts.

La Mola i Sant Llorenç dels Munts.

4 comentaris:

  1. Guapetó no és pas veritat això dels 5 minuts, vàrem estar caminant una bona estona amb la fredor a la cara i l'encant que té aquella gelor i escalfor del cos al caminar.... aiii que genial¡
    De tota manera com que aquest cap de setmana no ens agafarà la "mandra" en preparem alguna de sonada per avui?
    Petonàs
    Teia

    ResponElimina
  2. :)
    Estic totalment d'acord amb el primer punt, es mes, entre 2010 i 2011, l'únic cop que m'ha "tocat" l'aigua de la Mediterrània, va estar diumenge passat quan vaig quedar enxampat per una forta onada :))

    Aquesta foto reflexa un molt bon moment de llum, ep!! No tens mes premis perquè no t'hi presentes, ok?
    ;)
    Salut!

    ResponElimina
  3. Bones Pere!
    Gràcies per comentar.
    Fes com joq ue per NAdal hem vaig "regalar" un "vadeador" com els que fan servir els del País Basc... la pena es que encara no l'he fet servir! Crec qeu d' aquesta manera podré arriscar una mica més en compos sense estar pendent de l' aigua. Ja t' explicaré el dia que el faci servir.

    ResponElimina