dimecres, 21 de desembre del 2011

Les llums del 2012




Estava guardant aquesta fotografia per una ocasió especial doncs la història que té la darrera és si mes no  significativa o en podriem treu-re un missatge.

A Girona havia plogut tota la nit, el que hem diem col.loquialment a "bots i barrals" (no sé si s'escriu així) i al llevar-me no tenía cap intenció de fer una sortideta fotogràfica llampec, peró vaig veure que el cel de Girona estava ennubolat i la contaminació llúminica els tenyia.

Vaig pensar que en seria una bona oportunitat per treu-re el cap per la costa... de camí pensava on anar doncs la veritat es que la zona ja la tinc bastant trilladeta. Al final vaig decidir anar a la Cala del Paller, on hi ha pocs enquadraments pero no tenía cap fotografia que m' agradés de lloc.

Aparcant el cotxe, vaig veure un cel carbassa fruit de la contaminació llúminica de Platja d'Aro i vaig correr cap la cala doncs m'estava perdent les bones llums.

Feia vent i els núvols corrien molt, pero intuïa que el "divertimento" duraria poca estona doncs els núvols s'acavaven. El moment va durar 5 minuts i escaig, vaja el temps de fer quatre fotografies.

A mi, quan la miro, hem transmet varis missatges codificats, l'efimer de les coses, en que hem de disfrutar el moment que vivim, que hem de fer cas de la nostra intuïció, pero per damunt de tot en que hem de perseguir les nostres llums o il.lusions.

Així doncs us desitjo que troveu les vostres llums aquest proper 2012.

BON NADAL i FELIÇ ANY 2012

10 comentaris:

  1. Avui he estat amb la roca del paller, i li he portat el brenar. Bon Nadal

    ResponElimina
  2. Bon Nadal per a tu i la teva familia. La foto com a mi m'agraden, calides, molt ben jugada amb la contaminació lumínica

    Salut!!

    ResponElimina
  3. Ostres Antoni, a veure si ens tornem a trobar pero aquest cop in situ

    ResponElimina
  4. Bon nadal i que el nen Jesus et porti molts regals!

    ResponElimina
  5. Preciosa imatge, l'ambient captat et fica dins l'escena...amb pantalla gran,només faltaria la brisa marina per està allà.
    Bon Nadal per tu i els teus!

    ResponElimina