divendres, 16 de desembre de 2011

Les cames m' han fet "figa"...

2'30 de la matinada els porticons de les finestres peten de valent degut al fort vent.
3'00 de la matinada els gossos no paren de cridar per el vent i els sorolls que provoca.
3'15 de la matinada amb uns ulls com un mussol engego la televisió, no foten res de bó, com sempre.
6'00 de la matinada sento un soroll continuat i repetitiu, és el despertador que m'avisa que m' aixequi.
6'15 de la matinada enfilo la carretera... no tinc el cap clar per decidir si "tiro" cap a Lloret o cap a Platja d'Aro.La idea inicial al vespre era anar a Lloret per una sessió pero amb el vent, intueixo que farà mala mar, res a dir, al contrari, és el que busco pero tambe penso que per la zona les cales son petites i amb mala mar no ho trovo recomanable visitar-les i més anant sol. Escullo direcció Platja d'Aro i guanyo temsp per pensar de nou la localització. A Cap Roig ja vaig estar-hi l' altre dia, o sigui que busco una altre a més amb el vent hauria de ser un lloc sense vegetació a causa del moviment que es genera amb vent.

Decideixo anar al Cavall Bernat a veure que tal esta, veig que hi falta sorra i a mé slaplatja esta molt trepitjada i torno a pensar on anar i cada cop tinc menys temps.

Decideixo anar com últim recurs al Paller, tot i que és un cala tancadeta i hem puc perdre la bona llum inicial que ja s' intueix i pinta bé.

Sempre baixo per Roques Planes doncs ho trovo més fàcil d'accedir-hi, però un cop allà veig que podria fer una estona Roques PLanes i després anar a Paller... Dit i fet!

Ahhhhhhhhhhhhh nois! Un cop situat comença un espectacle de llum, de colors, de vent, d' onades impressionant. Vaja que les cames hem feien figa.

Tenía el cap entervolit pero de cop m' ha passat. Decidir un bon enquadrament, un bon enfoc, pujar una mica l' ISO, el diafragma... clic clic clic...

Corrents canvio de lloc i d'enquadrament... clic, clic, clic... Ja ni penso en anar a Paller, ara no puc perdre aquest temps preciós.Així una mitja hora llarga... la més impressionant en molt de temps. Quin espectacle!

Tinc l'adrenalina que hem surt per les orelles, el cor hem batega com els canons de Navarone... quin stress!

Genial!

Recullo els "trapaus" i somriguent pujo l' escala camí cap el cotxe... Hem arregat el començament del dia!

14 comentaris:

 1. Osti tu! quina xulada. Només veient les imatges ja s'intueix el bàtec dels canyos de Navarone a tota paleta.

  ResponElimina
 2. Quina sort i quina enveja, jo no he viscut mai cap espectacle com el que descrius a Roques Planes, A les fotos es veu el bon color que has tingut avui...i tota la setmana... :P
  Salut!!!

  ResponElimina
 3. Al sortir de casa m’he trobat amb l’espectacle que el dia ens ha regalat, Uauu, no sabia on mirar, colors,llums taronges, vermells, blaus. Espatarrant!!
  He pensat segur que hi ha algú fotografiant,tanta bellesa...me’n alegro que fossi,tu.
  Felicitats!

  ResponElimina
 4. Jo m'he aixecat més tard, com diu la dita "a quien madruga el cielo ayuda" impresionants els colors, jo he anat allá mateix per seguí provant cosetes despres passe i em dius que et sembla.
  salut i bona son

  ResponElimina
 5. Em penso que tots estàvem fotografiant aquesta sortida de sol. Fas ben fet d'aprofitar tots els matins possibles, a mi m'ha agafat despertant nens, i tot i que s'han vestit sols mentre jo era a les golfes fotografiant, no és el mateix... snif snif.

  ResponElimina
 6. Jajajajaja Susss, a mi aviat hem tocarà fer-ho per aixó aprofito tot el que puc!

  ResponElimina
 7. BBOOOOMMMMMM!!!! Quines llums! aahhhggg! fas molta ràbia!
  Bona feina Esteve.

  ResponElimina
 8. Coi Gorka...
  T' hauries d'alegrar que tingui sort... hehehehe
  A vegades també hem fas ràbia tú... Aixó va per "barris"

  ResponElimina
 9. Totes dues son espectaculars! Començar així el dia no es pot comprar amb la Master Card!
  Tot un espectacle que almenys podem compartir! Felicitats!

  ResponElimina
 10. Bones Montse
  Si noia, en aquests moments la Visa no val... hehehee

  ResponElimina
 11. Uff! quina llum! ... devies anar a 100! ... sense cap mena de dubte, això sí que és començar bé el dia! ... no se m'acut cap millor manera... :) Aprofito també per felicitar-te per la teva web, que he xafardejat a poc a poc, i per les excel·lents imatges que hi mostres,m'han agradat molt, enhorabona!

  ResponElimina
 12. Bones Pere
  Gràcies per comentar el tema de la web, sempre motiva!

  ResponElimina