dimarts, 27 de desembre de 2011

Article a la revista LNH nº 4

El fet de llevar-te a hores intempestives, de conduïr varies desenes o fins i tot centenes de quilómetes, de passar fred , de suportar les picades de mosquits, de caminar carregat dels nostres "estris" a l' esquena, de cóneixer bons companys de viatge... per aconseguir una bona fotografia,és el que m' anima a seguir a repetir-ho constantment.

A vegades pero hi ha altres satisfaccions paral.leles que també contribueixen a omplir el dipósit de carburant d'aquesta aficció tant dura.

Una d' aquestes satisfaccions és una proposta que hem va arribar del Javier Alonso per escriu-re un reportatge sobre la Costa Brava, proposta enverinada, doncs vaig tardar bastant a decidir com enfocar-lo.

Molts fotogràfs coneixen la zona i per tant tenen criteri per opinar i d'altres no en saben gaire bé res i va ser a aquest últim col.lectiu que vaig decidir introduïr la nostra costa per tal de fer-se una idea de que es trobarán si la visiten.10 comentaris:

 1. Per sentir-te'n orgullós Esteve, Enhorabona Nen!
  Per cert, i veient la mostra fotogràfica que has publicat, fes mes sortides de posta, la de Cala Trons es molt maca ;)

  ResponElimina
 2. Felicitats Esteve, n'estic molt orgullosa.
  Teia!!

  ResponElimina
 3. Mi enhorabuena, me gusta la muestra. Si que es para estar feliz.

  ResponElimina
 4. Hola Esteve. Gracias por tu mensaje y tu referencia al artículo de LNH.
  Tus fotos de la Costa Brava me han parecido impresionantes. Un saludo,
  Mikel

  ResponElimina
 5. Subscric el primer paràgraf del text íntegrament. En quant a la revista, molt bé! Bona tria d'imatges, molt representatives del que és la Costa Brava.
  Bon 2012!

  ResponElimina
 6. Enhorabona per l'article i molt bones fotos

  Salut!!

  ResponElimina
 7. Es una afició on es pateix fred,kilòmetres, el pes de l’equip a l’esquena però també dona moltes satisfaccions i l’esforç reconegut es la millor,recompensa.
  M’ha agradat tant l’article com les fotografies seleccionades.
  Enhorabona Esteve!!

  ResponElimina