dilluns, 12 de setembre del 2011

Mateixos "territoris", noves sorpreses

El dia abans de fer les mini-vacances, l'Antonio hem va trucar per fer una sortida per els meus "territoris" con diu ell. Vaig proposar la zona de Cap Roig doncs és un lloc ple de possibilitats encara que com solem dir, "ja esta tot fet", només alguna llum extraordinària pot aportar alguna cosa "diferent".


Feia unes setmanes que havia anat amb en David Cidre i no haviem tingut gaire sort, i en aquesta la "cosa" no pintava gaire més bé, però amb l'optimisme que sempre porta a la bossa l' Antonio... tot podia passar.

Sempre dic, que m' agrada molt quant quedo amb algú observar de reüll com treballa, si mes no alhora de buscar enquadraments, aquest cop no era diferent, encara que amb un personatge com ell era d' esperar que grimparia o si mes no adoptaria alguna posició diguem-ne incomode... No hem va decepcionar gens ni mica!


L' ambient era tapadot, pero si mes no hi havia "alguna cosa" al cel... Però a mesura que s' aclaria varem intuïr que podiem treu-re alguna bona fotografia. La llum era molt equilibrada i per tant podiem "jugar" molt més que sino tinguessim alguna llum extrema.


El fet més sorprenent es que a mesura que passava el temps, l' aigua anava retrocedint i deixava a la vista una llosa de pedra que ens permetia jugar amb el recorregut de l' aigua i alhora aportava riquesa cromática amb les algues de color marró i verd.
Aquesta llosa, mai l'havia vista tant descoberta, doncs fins i tot a la primavera estava del tot "tapada" per la sorra i ara esta magnifica. A més la petita marea que vàrem tenir ens va permetre pujar al damunt i poder fer algun enquadrament millor, no penseu ara que es molt alta doncs aixó de la fotografia enganya...


El cel tapat ens permetia anar fent fotografies fins i tot desprès fer fer una bona estona que el sol sortís doncs aquest estava ocult darrera els núvols.
Al final la sessió va ser tot un èxit, he recollit una bona collita.







13 comentaris:

  1. Jo m'ho vaig passar en gran, ¿grimpant, dius?? jeje.
    Una localització q em va agradar molt, petita però amb moltes possibilitats. I presenciar aquella marea va ser tot una sorpresa... així que "espies" als companys quan fem fotos, eh?? pillín!
    A la pròxima m'emporto un "biombo" jaaajaja.
    Salut i petons a la familia!

    PD: ahir a la tarda, nasti de plasti, i aixó que va haber-hi bones llums al final... a on no tocaba, com sempre. Molt guapa la zona. Anem parlant.

    ResponElimina
  2. Vaja ja veig que el millor de la diada va ser la nostra companyia i la paella...

    ResponElimina
  3. Molt guapes Esteve, ja veig que el "teus" dominis inclouen gairebé tot l'alt Empordà!!!
    La tercera es la que mes m'agrada, la trobo molt dinàmica..
    Bona feina!

    ResponElimina
  4. Bones Esteve, m'agrada molt la 2a pq és la primera foto bona que veig d'aquest lloc en horitzontal. Bona feina!

    ResponElimina
  5. La paella, la paella, jaaaaaaaaaaaaa!
    Gorka, me voy a poner celoso, que la mía horizontal la habías visto primero, jeje.
    Ala companys, que som una colla... fotos no sé, però ens ho passem en gran...

    ResponElimina
  6. Jo encara estic que no m'ho crec...en Gorka li agrada una fotuuuu mevaaaa!
    Yepa!

    ResponElimina
  7. Bones Esteve,

    Està clar que la única variació que tu mateix pots portar al teu arxiu sobre la zona son els canvis de llum i per això mateix encara que hi vagis 100 vegades de ben segur que no obtindras 100 fotografies iguals!

    ResponElimina
  8. Esteve quina zona mes maca la teva, quina envaja!!!
    M'agraden la segona i la tercera amb aquests verdets! Bons colors,bones compos.
    On diuS que fan una bona paella?
    Felicitats, pel territori i pel moment.

    ResponElimina
  9. Doncs jo em quedaré amb la tercera, però amb el color de cel de la segona. Molt bones, company.
    Per cert, he sentit la paraula paella? ;-)

    ResponElimina
  10. Menu paella amb amanida i crema catalana per 12 € a l'idil.lic poble de Sant Martí d'Empúries, alguna localització per les fotografies, al costat de les ruïnes d'Empúries...que més es pot demanar...

    ResponElimina