dijous, 10 de febrer del 2011

Exposició Fotogràfica.

Quasi no recordo quan hem vaig aficionar a la fotografia, suposo que des de petit al viatjar per tot Europa amb els meus pares hem semblava interessant agafar "trocets" del que veia i endur-me'ls a casa.
Sempre tenia la consciència de retratar monuments -en aquella època quasi sempre visitàvem ciutats- on no m' agradava que hi sortissin persones, així doncs tinc poques fotos on la meva família o jo mateix no hi sortim, (encara ara hem costa sortir a les fotografies) i recordo concretament una fotografia del Pártenon d' Atenes, amb tretze anys, que vaig fer fora dos "guiris" per poder fer una foto sense gairebé gent... cosa difícil! I moltes d' altres anècdotes d' aquest estil.

La meva evolució ha anat cap a la fotografia de natura i les seves diferents disciplines com ja vaig explicant en d' altres entrades passades, d'aquesta manera les "persones" no hi surten mai. Es més, procuro que sempre que sigui possible no enquadri cap rastre humà.. ja siguin persones o edificis moderns.

Mai no m' ha agradat massa mostrar les meves fotografies doncs sempre penso que a la gent potser no l' interessa o et fa comentaris políticament correctes de compromís... Pero quan el diari El Punt, va seleccionar una foto meva de la Toscana per a la realització del seu calendari 2011, desencadena la motivació a realitzar més accions d' aquest tipus.

Així doncs el camí continua, avui, us faig saber de la inauguració d'una exposició de les meves fotografies al Centre Cultural Can Gruart a Vilablareix del 10 de Febrer al 18 de Març, en horari de dilluns a divendres de 16 a 22 hores.


Sala Gran del Centre Cultural Can Gruart, Vilablareix

M' agradaria donar un cop més, les gràcies a la meva dona i "agent comercial", la Teia, que amb la seva empenta i motivació m' ha ajudat molt en la meva evolució fotogràfica, amb els seus comentaris i crítiques.

5 comentaris:

  1. N'estic molt contenta que puguis anar expresssant d'alguna manera la teva creativitat artística fotogràfica¡ Això només és el començament¡¡¡
    Felicitats

    ResponElimina
  2. Enhorabuena¡¡. Me alegro mucho, a ver si puedo pasarme que la tengo cerca de la pizzería.

    ResponElimina
  3. Gracias Agustín.
    A ver si hacemos una salidita un dia de estos...

    gràcies Teia, a veure que tal evolucionem...

    ResponElimina
  4. Enhorabona Esteve!! Només cal donar una ullada pel teu blog per saber que serà tot un èxit.
    Felicitats i a gaudir-ho.
    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Avui amb la Rosa hem anat a veure la teva obra, que no per coneguda ha deixat d'agradar-nos.... Felicitats noi !!!!

    ResponElimina