dimarts, 15 de febrer del 2011

Planejant escapades...

Fa un parell de dies que estem planejant les pròximes escapades mig fotogràfiques mig desconnectar de la feina.

L' any passat vàrem estar al País Basc i la veritat es que vaig gaudir molt als "mítics" racons fotogràfics de Barrika, San Juan de Gaztelugatxe, Zumaia i algun altre, la llàstima es que no portava gaire estudiat el tema de les marees... afegint-hi que he perdut totes les fotografies doncs el disc dur va "petar". Així doncs caldrà tornar-hi amb una mica més d'experiència i de coneixement dels racons. Cal afegir que alguns fotògrafs de la zona m' han ajudat amb els seus consells via mail i sense coneixem de res, per dissenyar el recorregut.


Platja de Barrika durant l' albada.

També vàrem visitar la Toscana, agafant una súper-oferta de Grimaldi Lines, d' aquesta manera podíem portar el cotxe i desplaçar-nos lliurement per la zona, val molt la pena, sobretot per el bon menjar, i els paisatges de camps de blat immensos, que a l' estiu ha d'impressionar amb les bales de palla. Ufff! visitar la zona durant el pic de la recollida del blat ha de ser impressionant... estarem atents al "senyor" Grimaldi.


"Masia" típica de la Toscana, Itàlia.


De moment hem decidit que tornarem al País Basc... I d'altres llocs que ja aniré explicant...

2 comentaris:

  1. Jo ja hi he estat tres vegades, la darrera, una setmana totalment fotogràfica!!!
    I...hi tornaria ara mateix una quarta, es que cada estació te les seves llums i colors i una altre cosa, oblidat una mica dels típics"..tenen molts mes racons...t'ho asseguro, el millor es tenir temps i anar improvisant les localitzacions, amb les previsions de temps i marees..clar!
    Salut i sort!

    ResponElimina
  2. Merci Pere per el consell, ho tindré en compte...

    ResponElimina