dijous, 4 de juny del 2015

III Rally Heretat Segura Viudas

El passat mes vaig tenir la sort de poder participar per primera vegada a aquest Rally que en nomes tres anys, ja s'ha fet una forat en les nostres agendes... La primera dificultat radica en el reduït nombre de participants, doncs nomes 50 tenen el privilegi de poder inscriu-re's.

Un cop alla, tens 24 hores per poder realitzar fotografies segons la temàtica escollida, que aquest any eren 4, paisatge, mon animal, mon vegetal i com a categoria especial aquest any era l'abstracte.

Aqui ja vaig tenir una gran alegria doncs ultimament m' estic aficionant a l'abstractisme fotografic per dir-ho d'alguna manera.

He de dir que en tot moment en Pere Soler, que ha participat en totes les edicions, i per tant coneixedor de la finca on es desenvolupa el Rally hem va ensenyar llocs que coneixia, sino crec que la dificultat hagues estat molt més gran per no dir quasi impossible.

Un altre aspecte a tenir en compte es la competitivitat que ens autogenerem doncs quan vas a fer fotografies mai tens un rellotge que et marca el temps. Crec que es clau pendre's aquest rally com una festa social, on coneixes gent i pots xerrar de fotografia a tots nivells. No crear-se ansietat perque pots bloquejar-te...

I a partir d'aqui deixar volar la teva imaginació i creativitat...

Aquest any per el que es comentava per part dels experimentats era la sequetat del terreny, doncs afegia dificultat sobretot per a trovar flors o plantes....

He de dir que un cop havent participat i vist les fotografies seleccionades, encara hem faig creus del que es pot arribar a fotografiar. Estic segur que el jurat no ho ha tingut gens facil.

Per la meva part m' ha fet molta il.lusió que hem donessin el primer premi en categoria abstracte, el qual sense en Pere Soler que hem va ensenyar i portar al lloc no l'hagues pogut fer.

També felicitar als altres guanyadors de les categories doncs també s'ho valen.




Us deixo l'enllç de totes les fotografies seleccionades.

http://www.seguraviudas.es/ca/noticia_ca/ya-tenim-els-guanyadors-del-iii-ralli-segura-viudas

10 comentaris:

  1. es tan maca! fresca com ha de ser la primavera!

    ResponElimina
  2. Esteve ja fa uns mesos que tens l'ull molt fi per aquest tipus de fotografia. I que per molts anys duri
    Enhorabona!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres merci per la motivació extra... espero que segueixi...

      Elimina
  3. Gràcies Esteve però TOT el mèrit de la foto és teu

    ResponElimina
  4. Felicitats Esteve, és una imatge molt atractiva, bona feina!

    ResponElimina
  5. Enhorabona Esteve,

    Realment es una foto que no pots parar de mirar hipnotitzat per les formes, les textures i els colors tot intentant deduir que deu ser això que estem mirant.

    Veient la foto penso que és un primer premi ben merescut.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies, la veritat es que no es fàcil veure i observar textures fotografiables en macro...

      Elimina