dilluns, 18 de maig del 2015

Fent temps...

De tots es sabut que la fotografia de paisatge, diguem-me artistica, es realitza amb les bones llums i per tant es busca amb les albades i les postes de sol.

Així doncs si estas fent una sortida a llocs desconeguts o inmers en un viatge, les hores centrals del dia s'aprofiten per investigar noves localitzacions, comprovar les que tens en "cartera" o estudiades previament via internet o simplement descansar una estona per esvaïr la ment de la fotografia o en aquesta epoca de l'any per reposar d'haver-te de llevar tant d'hora.

Pero aquests darrers dies que vaig estar a El Hierro, on buscavem desesperadament la boira i quan arrivavem al lloc i decidiem esperar unes hores per veure si canviava l'aire i ens la portava, les hores es feien eternes i mes amb una calor a estones asfixiant.

Aixi doncs la imaginació, l'avorriment i inclús les ganes d'apretar l'obturador anaven aflorint...

Recordo que era un dia molt caloròs i era l' hora de dinar i estavem a bastants quilometres de qualsevol població i mes per aquelles carreteres estretes, revirades i amb grans precipicis... I vàrem decidir quedar-nos sota una pineda, on es notava que s'havia cremat no fa gaires anys pero que conservava tota la seva esplendositat doncs segons hem van explicar, es dificil de que es cremin totalment degut a la gruixudesa de la seva escorça i "jugar" amb el macro...

Una bona idea per "passar" l'estona mentre arriven de nou les millors llums...
Decidiu fins on us porta la imaginació...


8 comentaris:

  1. Una abstracció molt xula! Aquest tipus d'imatges costen molt de veure, però si en som capaços, el resultat és molt satisfactori, com aquesta. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que costen de veure.... I moltes vegades un cop arribes a casa i la veus amb mes gran i mes qualitat i et doncs compte que has perdut el temps... Pero al menys segur que t' enduus la satisfacció d' haver passat una bona estona.

      Elimina
  2. Una bona abstracció, fer aquest tipus de fotos por ser un divertiment, segurament el teu cas i una pressió afegida per altres casos, tu ho has vist, si es té que "treure" quelcom bo i original si o si, llavors ja no hi ha divertiment.. hi ha una altre cosa ;-)
    Salut i bona vista!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La fotografia es un hobby i per tant un divertiment, al menys per a mi

      Elimina
  3. Aquest tipus de fotos son ben ben personals, bon ull!
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I lahora estressants de veure, de fer i d'observar.... I no sempre troves quelcom que et crido l'atenció i per tant tornes a casa amb les mans buides...

      Elimina
  4. Esteve ja ets un expert amb el detallets invsibles per molts de nosaltres.
    Jo no tinc la teva facilitat amb veure aquests detallets
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pero es qüestió d'observar i observaar... Pero vigila amb el maldecap despres...

      Elimina