diumenge, 23 de gener del 2011

El tamany importa?

Avui, desprès d' una setmana "intensiva" de feina, encara he tingut valor d'aixecar-me d'hora i anar a visitar el Salt del Molí d'en Murri, a Cogolls, doncs m'havia assabentat mitjançant un blog d'un altre fotògraf que segueixo de tant en tant que degut a una petita sacsejada de la terra els dipòsits calcaris han caigut i ara es totalment diferent.

Així doncs amb un fred que pelava he arribat allà sobre un quart de vuit del matí i he començat a fer diferents enquadraments. Portava posat una samarreta, un forro polar, un jersei de llana, un anorac i un ponxo de llana, guants, gorro... però el problema ha sigut els pantalons i les botes. Els pantalons eren semblants als que usen els caçadors però coi com passava el fred i en quan a les botes, m' he enracordat el que feiem a la "mili", posar un tros de paper de diari a dins entre la sola i el mitjó d'aquesta manera no passa tant el fred ni la humitat... us prometo que sempre més ho faré.

Tal com he dit abans, he buscat diferents enquadraments, cascada sencera, detall de cascada, de lluny. d' aprop... i a l' arribar a casa i repassar-les amb la Teia, ens hem posat a comentar un possible re-enquadrament d'una fotografia en concret, doncs ella sempre hem diu que no re-enquadro gairebé mai... que totes les deixo igual. Bé, últimament intento fer-ho!
Així doncs a veure que en penseu vosaltres dels dos possibles enquadraments que us presento, tot esperant comentaris vostres... ull que ens hi va un sopar...


El Salt del Molí d' en Murrí. Versió Esteve

El Salt del Molí d' en Murri. Versió Teia

3 comentaris:

  1. Ejem...
    A mi la mida no m'importa, però les proporcions sí. A no ser que sigui una foto magistral, d'aquelles que aconsegueixes una a l'any... o cap, jeje, la resta no m'agrada presentar-les fora de formats estándar, 3:2 o 4:3, millor el primer que el segon. Trobo que només quan fas una obra d'art que et talla la respiració es té llicència per sortir dels formats habituals.
    Entre aquestes dues... la primera no m'agrada per això que he comentat, i la segona no sé, sembla un 4:3 encara que no l'he comprobat, però tanta aigua a la part inferior no m'acaba de convéncer.
    Res, agafa la primera, li dones més aire, que quedi com la segona sense tanta aigua, i pagueu a mitges el sopar... :-)

    ResponElimina
  2. Doncs a mí mágrada més la primera... reencuadrar no és gens dolent, però no per eliminar objectes interessants, com aquella roca tan grabada de la dreta! En cas de retallada, jo pasaría el ganivet per l'esquerra, sens dubte!
    És un lloc que tinc moltes ganes de visitar!
    Per cert... sembla que estàn una mica caigudes a l'esquerra, el refleje de la cascada deuría ser simétric a la cascada. salut i bones llums.

    ResponElimina
  3. El tamaño importa, al menos para mi, excepto en las panorámicas. Me quedo con la primera aunque me falta aire por arriba, pero no conozco el sitio, alguna razón habrá.

    ResponElimina