diumenge, 3 de gener del 2016

Vent del Sud

Aprofitant que he tingut uns dies de vacances i com ja s'esta convertint en una petita tradició hem fet una escapada juntament amb el "mestre" Pere Soler per visitar la sempre sorprenent costa asturiana i als amics i colegues de fotografía que viuen per aquelles terres.

He de dir que he disfrutat com mai gracies a les condicions meteorológiques tot i que per ser en apuesta época crec que es una mala senyal doncs quasi bé podíem anar en maniga curta de les temperatures que hem tingut.

Tots els dies i per extenció totes les sessions hem tingut mes o menys sort amb les llums gràcies al famós vent sud que aporta color al cel. Situación que en les meses tres visites anteriors no hacia disfrutar mai, siempre fins ara hacia tingut cels plans.

També hem disfrutat de noves localitzacions, i no hem visitat d'altres degut a la impossibilitat per esllevissades del camí de baixada a la cala o simplement de l'empitjorament o perillositat del camí. I en d'altres perque simplement la marea no coincídia.

En definitiva una bona despedida d'any! Tot esperan que aquest any sigui millor en tot.


6 comentaris:

  1. Es un placer coincidir con vosotros Esteve. Potente composición, me gusta

    ResponElimina
  2. Gracias, siempre es de agradecer una buena conversación fotográfica....

    ResponElimina
  3. Doncs enhorabona Esteve! sempre és d'agrair que la meteo acompanyi i aquestes terres tenen molt de potencial fotogràfic i veig que ho has aprofitat. Magnífics aquests tocs de color al cel!
    Bon any company!

    ResponElimina
  4. Bon any Esteve!
    Celebro que hagués estat una sortida per gaudir ;)

    ResponElimina