dimecres, 7 de gener del 2015

Somnis o objectius fotogràfics

Llegint l'entrada de l'amic Pere Soler, sobre els somnis...

Hi he estat pensant i realment hem seria dificil de concretar un somni, doncs sempre he anat canviant-los a mida que els assolia o que els meus interessos evolucionaven o canviaven i per tant sempre tinc varis "somnis-objectius" en ment, evidentment fotogràficament parlant, sino la llista pot ser eterna. Un que es una mica somiador!

Si interrelaciono somnis amb llocs a visitar, doncs per mi es important que els meus ulls vegin i puguin recordar aquests fantàstics llocs que la natura ens regala podiem fer una petita llista, suposo que tots triarem llocs mítics, i que actualment s'han posat de moda degut a la facilitat de viatjar.

De ben jovenet ja m'agradava visitar llocs on la presencia humana sigués minima o el paisatge sigués tant captivador que es tallés la respiració, aquests eren els meus somnis.

Aixi ja fa 25 anys que vaig visitar Islàndia, quan encara no hi havia pràcticament infraestructura turística, el següent somni-objectiu era la mítica Patagonia, on inclús les propis xilens no la valoraven turisticament i d'aixó ja fa més de 10 anys...

Un dels altres somnis era veure les aurores boreals i ja fa just quasi un any vaig poder-les gaudir... 

Crec que tothom més o menys té una llista de somnis-objectius a assolir o a visitar... Podria fer una llarga llista ràpidament... Alaska, Nova Zelanda, Antàrtida... O visitar els santuaris dels ossos polars, de les balenes, de les orques, o veure fluïr la lava d'un volcà... O vosaltres mateixos podeu continuar la llista.

El próxim... A vegades es dificil de triar, per temps, per l'economia,...




15 comentaris:

  1. La última frase és la clau: el temps i la economia (i al meu cas els fills). Somnis n'hi ha molts, euros i temps pocs. Bon any nou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, aquest es un handicap important pero amb el jardinet que tens a casa teva... Poc hem queixaria jo!

      Elimina
  2. Yo no pierdo la esperanza de algún día darme un viajecito por esos parajes. Preciosa imagen Esteve, y efectivamente uno de mis sueños ver estas luces flotantes. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas Jose
      Creo que se tiene que ver al menos una vez en la vida, el otro dia en Jaizkibel con Pere y Javier Alonso hablabamos de las maravillas increibles que nos ofrece la naturaleza... Y algunas muy cerca de casa, eso lo sabes bién tu...

      Elimina
  3. Temps i diners...... Esteve si jo tingués molts diners em servirien per comprar el temps, comprar el temps per poder gaudir més moments com aquests, que degut a la constant diaria de la feina per poder sobreviure no ens permet ser realment lliures. Salut i bona llum per aquest 2015!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Toni
      Estic d'acord amb la frase treballa per viure i no viu per treballar... Jo cada dia intento posar un granet per aconseguir-ho tot i que ens ho posen dificil...

      Elimina
  4. Tener sueños y cumplirlos creo que es lo mejor alimento que puede tener el ser humano. Yo, de momento, estoy pasando algo de hambre, pero no descarto que en breve empiece a hacer de esos sueños alimento.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe Iker no te quejes que yo si tuviera vuestro vergel seguro que mis sueños serian otros...

      Elimina
  5. Va de somnis!! Ja ho dius, temps i economia no tothom te la oportunitat. Hi ha que te molt de temps i poques possibilitats o al contrari.
    Enhorabona a qui te l'oportunitat.
    Bona foto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Somiar es lliure, a vegades es millor el somi que la realitat, cal tenir-ho en compte!

      Elimina
  6. Esteve tens una llista de somnis molt ambiciosa, amb qualsevol d'aquests destins ja mi conformaria jo.
    Seguirem somiant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Somiar no costa gens... Si ja no podem ni somiar que ens queda... hehehehe

      Elimina