divendres, 12 de setembre del 2014

Retorn

Bones

Fa molt de temps que no escribia una entrada al blog... I encara que tinc poc temps, el principal motiu és que estava avorrit de la fotografia.

Quan vaig començar en aquest hobby, era principalment per fer alguna activitat fisica pensant que mentre faria alguna excursió doncs aprofitaria per plasmar el que veien els meus ulls. Ràpidament hem va enganxar i vaig veure que hem faltaven eines i coneixaments, així mitjançant internet, alguns cursos i sobretot amb sortides amb companys d'aficció vaig anar aprenent, pero cada vegada volia més i més...

Recordo com algun cap de setmana caminava donant volstes per casa mirant el cel, recordant-me una imatge d'un felí donant voltes per la gàbia... I cada cop sortia més i més sovint buscant aquell moment, aquell llum, aquell racó... I cada cop hem pressionava més, volia una foto espectacular... D'aquelles que poques fem a l'any...

Fins que al final sortia presionat i tornava desil.lusionat cap a casa... Jo no ho sabia pero tenia ansietat de la foto perfecte i aquesta no arribava... 



Aquest cap de setmana passat volia fer una sortida per relaxar-me i si "queia" alguna fotografia doncs benvinguda... El lloc escollit ha estat els Alps Francesos, un lloc desconegut per mi en fotografia pero havia estat un parell de cops fa anys per esquiar-hi.

El planning era marxar sol per desconectar d'un estiu durissim de feina... Pero al final es va apuntar en Pere Soler, pero el pla seguia essent principalment el relax, només dues localitzacions per quatre dies...

Un cop arrivat al lloc, la realitat va superar les previsions, un lloc realment espectacular! Un lloc on es pot escoltar el silenci i composicions fotogràfiques per una setmana sencera!

I finalment he tornat a disfrutar de la fotografia, sense pressió, sense voler portar a casa la foto de l'any, simplement he fruït...


18 comentaris:

  1. Doncs objectiu aconseguit, no ?? Benvingut de nou.

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Gràcies, espero que sigui per quedar-me i gaudir de la natura i de les llums.

      Elimina
  3. M'alegro Esteve! D'això es tracta de disfrutar de la fotografia i passar bones estones i si que és cert, que potser a vegades ens podem capficar massa en treure resultats espectaculars, però si sortim a plaer, tot el que vingui de més, benvingut sigui!
    M'agrada molt la segona imatge, em transmet molta calma.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que sense pressió surten millors fotos com tot a la vida...

      Elimina
  4. Me alegro de que vuelvas a disfrutar de la fotografía, ponerse retos está muy bien y es lo que nos empuja a seguir, pero hay que saber disfrutar siempre, cuando sale la foto y cuando no.
    Un saludo

    ResponElimina
  5. Molt content de tenir-te per aquí Esteve.
    Ara a veure si no triga la següent entrega dels alps.
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Jordi, a veure si quedem i m'expliques les vacances per el Nord...

      Elimina
  6. Així m'agrada Esteve, sense condicionants, la fotografia per disfrutar, i si no surt a la primera ja hi hauran més oportunitats.
    Un saludo!
    :-)

    ResponElimina
  7. D'això es tracta Esteve. De gaudir la fotografia, sense presses, sense modes, sense temps o entrades marcades temporalment al bloc però sense deixar-lo de banda tampoc, tinguem més o menys visites, ens comentin o no.
    Al final és cadascú de nosaltres els que hem de gaudir, si no quin sentit té?

    Ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Daniel... Jo les estadistiques per sort no les he mirat mai....

      Elimina
  8. Buf! No fa gaire jo vaig pasar per la mateixa situació. Jo ho tinc molt clar. La fotografía, per mi, no es cap activitat competitiva i, com bé dius, no pot afegir pressió a la meva vida. Ja tenim bastant pressió en el dia a dia com per afegir més en una activitat voluntària. Vaig a fer fotos perquè em ve de gust, em lleve del llit a les 4:30 perquè em ve de gust i puje fotos al bloc perquè em ve de gust.
    Benretrobat, company

    ResponElimina