dilluns, 7 de gener del 2013

Regal de reis adelantat

A vegades, molt poques vegades hi ha la conjunció de tots els parametres possibles per a gaudir de la nostra passió fotogràfica.

L'altre dia, el dissabte dia 5 de gener, va ser un d'aquests dies... El dia abans via whatsapp rebo un missatge per fer una sortida doncs la previsió era de boires a la Catalunya central. Inmediatament, els whatsapps es multiplicaven exponencialmetn doncs s'anava apuntant gent i es decidia on anar. 

Alguns només preguntaven s'hi tenien que portar el 70-200, altres si l'esmorzar anava inclós... Al final vàrem quedar una mica més d'hora del normal per si de cas es podia fer alguna fotografia aprofitant la claror de la lluna.

Quan sortia de casa vaig veure algun nuvolet cap la costa pero capo l' interior ea molt pelat, només es veia alguna estrella... Bufff vaig pensar. Mentre m'acostava a la GArrotxa la cosa anava pintant més malament, res de boira i res de núvols... Bufff! Al recollir-me en Pere Soler, hem va comentar les poques esperances que tenia de treu-re alguna cosa.

Arribem a la zona de Tavertet i al poble no hi havia gens de boira, la cosa començava a ser dramática.. Pero al digirir-nos a la localització vàrem constatar que hi havia boira gràcies a la humitat que provoca el pantà de Sau. Encara tindriem una mica de sort!

Vam distribuïr-nos per el cingle, doncs erem 7, sort que allà hi ha lloc de sobres, doncs a la Costa Brava aixó no podria fer-se, a no ser que ens tornessim en els enquadraments.



Entre foto i foto, ens hem fotiem un de l'altre i reiem una estona. La boira anava i venia i nosaltres fent fotos, algún Nikonista va gastar una bateria, algú altre va comentar que havia fet més de 200 fotos... Pero va ser quan ja pensavem amb plegar veles quan l'efecte del sol, de la boira i del paisatge ens va deleitar amb un espectacle natural que no havia vist mai, a l'igual que quasi tots els que estavem allà... Les bromes van parar i només es sentia lloances a la natura.



Un cop acavada la sessió, l'última fotografia la tinc tirada a a dos quarts de deu, cosa impensable en paisatge. Vàrem anar a fer un petit desdejuni, amb les ja famoses truites de botifarra negre... 


Vaja que la sessió va ser tot un èxit, doncs al menys jo tinc unes quantes fotografies que m'agraden i molt.

17 comentaris:

  1. Està clar, el millor del matí va ser la famosa truita :)
    Aquest dia ens va donar una lliçó que no s'ha de perdre l'espoerança.
    M'agrada la primera, amb les corbes concaves de la boira i convexes de la muntanya.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Joan
      Exacte, l'esperança mai s'ha de perdre doncs la natura sempre ens dona sorpreses.

      Elimina
  2. Genials imatges seguides des de les cinc del mati de dissabte.......

    ResponElimina
  3. Aquest any els Reis s'han portat be, tenim un bon arxiu, ho vàrem passar molt be i la truita (motiu per el que vaig venir :P ) va respondre a les expectatives.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja Pere, quan anava cap a la Garrotxa vaig començar que al menys la truita ens salvaria la jornada i al final es va convertir en una festa.

      Elimina
  4. I jo que quan vaig arribar a casa estaba més que satisfet amb les imatges aconseguides aquell matí. I resulta que em vaig perdre el dos millors moments. La pluja de llum, ja se que no us la puc demanar, ara la truita l'hem de repetir.
    La primera i la tercera molt guapes.
    Salut!

    ResponElimina
  5. Temendo el momento, impresionante esa tercera imagen. Toda una suerte disfrutar de una jornada así

    ResponElimina
    Respostes
    1. La niebla iba i venía dibujando en las cimas todo ese espectaculo...Un dia para recordar

      Elimina
  6. Maques maques! M'agrada especialment la primera i també la tercera. Fins la propera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones
      La primera feia temps que la buscava i vaig tenir l'oportunitat

      Elimina
  7. Uf! La veritat és que la subtilitat de la primera és una delícia. Molt bé, Esteve, enhorabona

    ResponElimina
  8. Quina enveja de sessió... jo vaig tornar a Bellmunt el dia següent a aquest i nàstic de plàstic.
    Bona feina noi, en especial la primera, ben vista.

    ResponElimina
  9. I tant que s'han portat bé els reis, són unes fotos molt maques i originals i m'atreviria a dir que molt difícilment repetibles.

    ResponElimina