diumenge, 11 de març del 2012

Mar de boira / Mar de niebla

Cingles de Tavertet, 5d mkII, 24-105 f4 L, a 55 mm, 25", f11, iso 50



De tant en tant faig neteja i aquests dies que estic més a casa de l' habitual, doncs he aprofitat una estona entre "bibi" i "bibi" per fer neteja de fotografies que només ocupaven espai del disc dur.

De vez en cuando hago limpieza y estos dias que estoy más en casa de lo habitual, pues he aprobechado un rato entre "bibi" y "bibi" para hacer limpieza de fotografias que sólo ocupan espacio en el disco duro.

I sorpresa, hem vaig trobar en unes quantes fotografies que no havia vist, pertanyen a una sessió als Cingles de Tavertet durant les passades festes de Nadal amb en Gorka López i en Sergi Monsegur.

Y sorpresa, me encontré con unas cuantas fotografias que no habia visto, pertenecen a una sesión en los Cingles de Tavertet durante las pasadas fiestas de Navidad con Gorka López y Sergi Monsegur.

D'entre aquesta sèrie de fotografies hi havia aquesta que m'agrada doncs reflecteix el que estavem vivient allà dalt amb un intens fred i el vent que hi havia en aquel moment, donant velocitat a la boira. Vaja un espectacle!

De entre esta serie de fotografias habia esta que me gusta pues refleja lo que estabamos viviendo allí arriba con un intenso frío y el viento que habia en ese momento, dando velocidad a la niebla. Vaya un espectaculo!

Aquesta sessió com a particularitat, a banda de ser la primera vegada que visitavem aquesta localització, amb la conseqüent búsqueda momentània d' un bon enquadrament, era la pirmera vegada que fotografiava boira des de "fora".

Esta sesión como particularidad, a parte de ser la primera vez que visitábamos esta localización, con la consecuente búsqueda momentánea de un buen encuadre, era la primera vez que fotografiaba niebla desde "fuera".

Havia vist moltes fotografies on la boira acarona els cims dels turons pero mai havia tingut l'oportunitat de fotografiar un mar de boira. Finalment, tenia l'ocasió, tot i que potser per la idea que tenia en ment, estavem massa alts respecte als turons. Per mi l' experiència va valdre molt la pena, i ara estic segur que la proxima oportunitat sabré exprémer millor la sessió.

Había visto muchas fotografias dónde la niebla acaricia las cimas de los cerros pero nunca habia tenido la oportunidad de fotografiar un mar de niebla. Finalmente, tenía la ocasión, aunque puede que para la idea que tenía en mente, estabamos demasiado altos respecto a los cerros. Para mi la experiéncia valió mucho la pena, y ahora estoy seguro que la próxima oportunidad sabré exprimir mejor la sesión.


Per cert, a partir d' ara escriuré el blog en bilingüe, us ha esta fàcil de llegir o caldría fer tot l' escrit seguit i desprès l'altre?

Por cierto, a partir de ahora escribiré el blog en bilingüe, os ha parecido fácil de leer o haria falta hacer todo el escrito seguido y luego el otro?




8 comentaris:

  1. La lectura se haría más cómoda haciendo todo el escrito en un idioma y después en el otro.

    ResponElimina
  2. Disfruto con tu blog, ya sea en catalán, en castellano y lo haría igual si fuese en ruso.
    Yo creo que el traductor de arriba funciona perfectamente para el catalán-castellano.

    ResponElimina
  3. La foto molt xula, el texte fes-ho com vulguis sempre que destaquis un idioma de l'altre, com has fet amb els colors i la negreta. El que no m'agarda és l'amplada del blog, t'has passat!!! no entra a la meva pantalla :-) 1.100px és la mida màxima que jo tinc de referència.
    Se't donen bé els bibis? :-)

    ResponElimina
  4. Tal como presentas el texto se hace un poco incomodo de leer, de hacerlo bilingüe creo que queda mejor primero en un idioma y luego en otro.
    La foto muy chula, la larga expo le da un ambientado genial
    un saludo

    ResponElimina
  5. No enganyis al personal Esteve, ni boires ni turons! la truita de botifarra negra amb pa amb tomàquet que ens varem fotre !!!

    ResponElimina
  6. Jo crec que tot junt, primer en català i després en castellà o com vulguis. Respecte a la foto la veig molt equilibrada, seguint les serraladas pot reseguir tota la foto

    Salut!!

    ResponElimina
  7. m'agraden molt aquests mars de núvols...de boira. Sembla ben bé que acariciïn les serralades perquè tinguin un millor despertar! Felicitats pels "bibis"!!!

    ResponElimina
  8. M’agrada la foto, de fons el nou dia que desperta càlid, l’ambient fred de la nit amb els blaus i les boires mogudes pel vent, transmeten el que vareu viure.
    M’agraden les boires, llàstima que últimament el temps no es el que hauria de ser. Sóc una enamorada de les boires ja siguin des de fora o dins elles, tinc pendents unes quantes, a veure si coincideixo amb el temps, ja que el cap de setmana que em toca treballar es quan el temps te ganes de gresca. Aii, aquesta la llei de Murphy!!
    L’amplada del bloc, no entra a la meva pantalla.
    El text penso que seria més còmode primer un idioma i després l’altre.
    Bons bibis a gaudir que passa ràpid!!!I en dos dies ja te 16 anys :(
    Salutacions.

    ResponElimina