dimarts, 21 de febrer del 2012

Blue Velvet

Fa unes setmanes que tinc aquesta fotografia ficada al cap, doncs quan la vaig veure a l'ordinador hem va agradar en seguida el color blau i el seu reflexe al mar que estava en una calma inusual.
Al fer-la una mica més gran per veure'm mes detalls vaig veure que estava una mica justa d'exposició i vaig desistir de pujar-la.

Amb els dies, l' he anat observant i decidint-me a pendre la desició de pujar-la, doncs amb un processat una mica més acurat es podia sol.lucionar, encara que esta clar que en gran no passa la proba del cotó.



ISO 800
Exposició 113'
f 4'5 a 17 mm

5 comentaris:

  1. Se ve bastante mejor que en algún otro sitio donde lo he visto!!
    Como ya te he dicho, es un flipe el control de luces, pero es que esas texturas me flipan!!
    Buen trabajo Esteve!!!

    ResponElimina
  2. Doncs en gran no sé com es veu, però a aquest tamany està molt guapa. A destacar la nitidesa, les textures i el joc de tons freds/càlids. Molt bé, Esteve :-)

    ResponElimina
  3. Yo la veo bien guapa, me encanta el agua como un plato, y ese juego de tonos fríos y cálidos
    un saludo Esteve!

    ResponElimina
  4. Jo també destacaria el contrast de tons calids i freds, el blau es brutal!!

    Salut!!

    ResponElimina
  5. M'agrada molt la foto vista desde la pantalla de l'ordinador però el que es realment important es veure-la al seu màxim tamany en Lightroom (per exemple que te espai de color Profoto en el mòdul de revelat) tot i que la prova definitiva sempre ha estat la impresió a gran tamany en paper.

    És una llàstima que no passi el sedaç de la qualitat i que la seva màgia es quedi a la pantalla de l'ordinador. Sé el que es, tinc més de la meitat del meu arxiu de viatges i llocs que no se si tornaré a visitar així. En el cas de llocs que hi puc tornar, simplement la borro i tornem'hi!

    Salut!

    PD: Quan us arribi el gran dia, tu ja m'entens, espero que ho facis saber!

    ResponElimina