dilluns, 8 d’agost del 2011

Illes Medes tot fent "dissabte"

Aquesta zona, potser perque l'Estartit queda una mica massa lluny d'anar-hi doncs has de travessar Torroella de Montgri, no l' he "treballat" gaire, encara que hi he estat unes 3 ó 4 vegades.

La primera vaig anar a la gola del Ter i us asseguro que no hi torno mai més! Vaig quedar "encallat" amb el cotxe doncs al ser fora de temporada la zona no estava arreglada... sense paraules la que es va liar allà!

Desprès, un altre dia, amb una mica més de seny, vaig buscar un lloc, on les illes quedessin més aprop de la costa... ja el vaig trovar pero només hi havia un tros de passarel.la de fusta com a primer pla, arrivat del temporal d'un parell de dies abans. Així que com que els enquadraments no hem van satisfer del tot, doncs no vaig tornar-hi més.


Avui peró fent "dissabte" al Lightroom, m'he mirat aquella sessió amb un amica més de "carinyu" i la veritat es que he agafat algunes idees per nous enquadraments i execució tècnica i tornar-hi aviat, doncs a finals de setembre el sol surt per aquella zona.



5 comentaris:

  1. Noi, doncs t'ha quedat ben guapa. La que no té passarela, és clar...
    La tisora, de vegades és miraculosa.
    Salut :-)

    ResponElimina
  2. Dons a mi també m'agrada aquesta segona Esteve, amb tisora o sense...mira que vaig viure 5 anys a Torroella i no tinc cap fotU de les Medes...jejeje...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ostres, doncs per ser fotografies de les de fer "endreça" trobo que són ben interessants. La segona la trobo clàssicament més bonica, però la primera, no em desagrada gens aquest primer pla inesperat.

    ResponElimina
  4. T'ha quedat molt bonic aquest tall!!
    A quina perruqueria vas?
    Fora broma primera m'agrada,pero aquesta segona,m'atrau més.
    Salut!

    ResponElimina
  5. Si, està clar que de tant en tant s'ha de fer dissabte al lightroom. jo també ho hauria de fer. demà mateix m'hi poso! (no m'ho crec ni jo).

    Jo tampoc tinc cap foto de les Medes pero es perquè no he trobat / conec cap punt per fer una foto interessant. Fa temps que la me va consciencia fotogràfica m'impedeix fer fotos "del montón" que se de segur que quedaran arxivades al Lightroom y que no les tornaré a veure o usar més.

    Salutacions ;)

    ResponElimina