dimecres, 6 de juliol del 2011

Enyorança

Dona la casualitat que tenía pensada l' entrada i just abans d' escriu-re'la, he vist que en Jep Flaquè parlava més o menys del mateix, de la preparació de la tardor fotogràfica. És pura casualitat!

No sé si perquè l'estiu i la calor ha arribat de cop però aquests dies m' arrossego buscant les zones d'ombra, ni tant sols tinc esma de sortir a fotografiar els girasols que estan en el seu punt àlgid a l'Alt Empordà, ni les bales de palla... la calor mai m' ha agradat!

Sempre que he pogut durant les vacances he visitat països nórdics, per contrarrestar la calor, per els paisatges i per el nivell de vida que ofereixen aquestes destinacions.

Sempre m' he dit que mai tornaría a un lloc que ja he visitat previament doncs prefereixo visitar-ne d' altres però el el cas dels "nórdics" no m' importaria, doncs hem transmeten molt bones sensacions. Es ara quan hem venen al records les visites a Cànada, Finlàndia, Noruega, i Islàndia. Tot preparant les vacances penses en ells com a possibles destins.

Però mentrestant, no ens acavem de decidir, enyoro els cels i sobretot les temperatures de la nostra tardor i hivern.

Riu Flùvia. Sant Pere Pescador


5 comentaris:

  1. Juas, doncs jo sempre he pensat que si no val la pena tornar a un lloc per segona vegada, es que no ho valia una primera... jeje.
    Maca la foto, on seràn aquests cels quan anem al mar... salut!

    ResponElimina
  2. Uns colors preciosos, és la desembocadura al costat del càmping Almata?
    Salut!!

    ResponElimina
  3. Jordi
    Si senyor, esta feta el febrer passat en un dia sense tramuntana. És el mes en el que quasi bé cada dia hi ha aquests cels per allà. Llàstima que no hi ha res per a un primer pla... Potser algun dia m' enduré algun tronc per posar-li. Hehehehe

    ResponElimina
  4. Bones Esteve, ja arribarà la tardor i la continuació de les sortidetes...jejeje....
    Un bon aperitiu ens deixes...el moment de llum i color es molt bo, aquest lloc el tens ensinistrat! ;)
    Salut!!

    ResponElimina
  5. Un colors, preciosos i si, podem anar passant la calor, amb imatges com aquesta, no se'ns farà tant feixuc.Salut!!

    ResponElimina