dilluns, 6 de juny del 2011

Reflexions de dilluns

Ahir va ser un dia dur... Llevar-me a les 4 de la matinada per anar al Montseny a fer una sessió fotogràfica amb un parell de "bojos" de la fotografia i desprès a mitja tarda anar a la punta de Sta. Anna de Blanes per fer-hi una altre sessió una mica diferent, no és gaire recomanable fer-ho sovint.

Dic una mica diferent perquè degut a les obres de l'espigó de la bocana del port, és bastant difícil d' accedir-hi i per tant s' ha de fer per dins l' aigua i ja sabem tots el que ens costa una equip fotogràfic. Així doncs vàrem tenir una experiència si més no divertida. Properament ja es publicarà un video de la tornada a nado fet per la Teia Riembau molt divertit, sobretot per els que ho vàrem viure...

Però avui vull "penjar" unes fotografies que ja fa dies que les vaig fer de la Cala Estreta doncs aquell dia vaig posar-me a practicar diferents enquadraments amb el 70-200 doncs sempre porto soldat a la càmera (com diu en Pere Soler) el 17-40 i la veritat es que vaig descobrir un nou món per poder jugar.




Vaig descobrir com de diferent potser el món vist des d'una altre perspectiva, des d'una altre distància i quan canvia només movement-me uns quants metres a esquerra o dreta.




Recomano, inspeccionar l'enquadrament, moure`s amunt, avall, esquerra i dreta buscant el punt més adeqüat i probar diferents distancies focals, accions que segurament tots fem sense donar-nos compte, perque ja les tenim un el nostre workflow inconscient però de tant en tant vindria bé pensar-hi. El que faig jo quan quedo amb algun "boig" és observar el que fa ens els primers passos abans no fa la fotografia, es ben divertit, pensar en que tu segurament fas igual!


4 comentaris:

  1. Doncs guapes les extraccions, crec que probaría la última però encara més descentrada, pp a la esquerra i fons a la dreta... pero es molt guapa. Bon ús del tele, sens dubte.
    Em pregunto amb qui més quedaries air... a part de amb l'Enrique i amb mí...juas!
    Aquest vídeo... tinc ganes de veure'l.

    ResponElimina
  2. Li tens la mà trencada a Cala Estreta, hi vàrem estar amb el Jordi Amela fa una setmana, a mig matí i el lloc no es com el recordava, però continua tinguen moltes possibilitats, serà qüestió d'anar-hi aquest hivern ;)
    Per cert, la primera m'agrada molt, però tens aquella de la lluna amb el camí que es la que m'agrada mes d'aquest lloc.
    Salut!!

    ResponElimina
  3. Es curiós com a vegades ens "costa" canviar d'objectiu (i de costum visual) i quan ho fem descobrim tot un món de posibilitats alternatives.

    M'agraden molt els enquadraments i la llum ;)

    ResponElimina
  4. je, je... això de montar el tele de tant en tant és tota una experiència. Jo també tinc el 17-40 soldat. Enhorabona per les fotos.

    ResponElimina