dilluns, 20 de juny del 2011

Parc Nacional d'Aigüestortes

Aprofitant que tenim lluna plena i desprès de les captures de l'eclipsi al Cap de Creus, encara que una mica descafeinades per els núvols, vàrem decidir fer una escapadeta a Aigüestortes doncs és un lloc que realment impressiona. Aquest cop vam anar al Refugi d' Amitges doncs només era una visita curta per treure el "cuquet" de fer fotografia d' alta muntanya.

Vam arribar sobre les 16 hores de la tarda, ja dinats doncs vam fer una paradeta a l' antiga estació del poble de Tosses, on fan menjars casolans, en quantitat raonable i amb un preu ajustat. -Eps! no tinc comissió, pero cada vegada que hi hem estat, hem sortit satisfets-.

El temps era perfecte per tenir una bona sessió fotografica, doncs estava una mica nuvolat, l´únic pero era el vent que feia... pero a mida que anavem pujant, el vent era cada cop més fort... males cartes! Potser hauria de dir adéu als reflexes? Vaig decidir no pensar-hi, fins a ser a lloc.

Un cop a dalt, a 2.300 metres realment feia un vent fort, els núvols anaven passant molt rapidament per davant nostre. Desprès de deixar tot l'imprescindible per a la sessió fotografica al refugi, vaig fer una volta buscant alguna localització coneguda i mentre anotava mentalment alguna de la meva collita.

Agulles d' Amitges

Buscava la del arbre reflexat a l'estanyol i amb el fons els Encantats... coi no la trovo! Vaja ara la veig pero l' estanyol es quasi bé buit... Hauré de tancar més l' enquadrament.

Reflexes


També vaig trovar la tipica fotografia del reflexes de les agulles d' Amitges, pero amb el cel tapat i el vent que hi havia, era dificil aconseguir-la.

Agules d' Amitges


Fent-se fosc, vaig buscar una nova localització per a practicar alguna nocturna, encara que la lluna només va sortir un instant i en seguida en va sumergir en el mar de núvols.


Nocturna utilitzant una llanterna


Sempre m' ha agradat les formes dels arbres "despullats" que hi ha sovint per la zona de muntanya, i aquest hem va agradar especialment i l'hi vaig dedicar una bona estona... tant de capvespre-nit com de matinada.

Ja de baixada, encara vaig poder fer alguna paradeta... la veritat es que m' hi hagués quedat uns quants dies més doncs fent fotografies quasi no he pogut disfrutar de l'observació dels magnifics paisatges que ens ofereix aquest lloc. Pero de ben segur que hi tornaré abans d' acavar l'estiu.



Els encantants

10 comentaris:

  1. Sí Esteve va estar molt bé l'excursió, però com dius tanta foto et vas perdre l'encant de la companyia que va saber aprofitar les increïbles vistes i els animals que corrien salvatges per allà!! bones fotos!
    Ah! encara espero la partida de cartes!! jua jua!

    ResponElimina
  2. Per poquet hi coincidim Esteve, la veritat es que es un lloc amb tantes i tantes possibilitats...que no saps per on començar ni per on acabar...
    M'agrada la darrera, la dels Encantats, es molt espectacular amb aquest parell d'arbres secs, una mica "encantats" :)
    Ens veiem!

    ResponElimina
  3. Molt bones Esteve!

    Dedueixo que et (o us) devíeu quedar a dormir al refugi fins al dia següent. Tens algunes fotos molt maques!

    La primera, la tercera y l'última m'agraden especialment!

    Noto una milloría brutal en la teva manera de veure la natura a través de la càmara. Molt bé nano, estaré atent!

    ResponElimina
  4. No se quina de les imatges,m'agrada mes.
    Fa temps que tinc pendent anar, més aviat va ser una escapada frustrada,de ja fa temps.
    Espero que d'aquest any,no passi.
    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Buenas Esteve, me gusta mucho el árbol que has elegido para la nocturna... es otro árbol de allí que es muy fotogénico, pero nunca le he fotografiado de noche, me ha sorprendido -gratamente-. Un lugar con encanto, verdad??? Mira que yo soy durillo con la montaña, pero allí no me importa volver, como que me arrastra... Un saludete...

    ResponElimina
  6. Molt maques Esteve. La darrera potser també és la que més m'agrada. Té un enquadrament "no vist" i un color espectacular.
    Felicitats

    ResponElimina
  7. Ostres!
    L' última fotografia segur que tothom ha passat per davant doncs és just al cami per anar-hi.

    ResponElimina
  8. Merci Daniel, encara que no queda gens bé dir-ho, també crec que he fet un pas endavant!
    Potser serà perquè m' ajunto amb "bojos" de la fotografia...

    ResponElimina
  9. Molt bon treball Esteve, estas a tot arreu, molt bones aquestes fotos de muntanya.
    Gracies pel oferimen, si tu vols venir cap el sud ja ho saps
    Salut!!

    ResponElimina
  10. Totes són espectacular!! Grans fotos!!!
    Enhorabona Esteve!!!!

    ResponElimina