dilluns, 2 de maig del 2011

Els gegants del bosc.

Després d' un cap de setmana llarg intens, molt intens, en quan a paisatges, a menjars, a passejades i sobretot en bona i pacient companyia de la Teia, després de revisar el munt de fotografies que he portat i la veritat es que la llum no m' ha acompanyat gaire per Barrika, on tenia el "camp base" però de San Juan de Gaztelugatxe i Gorbeia n' estic content.

Com que l'anàlisi i processant en tindré per dies he començat per l´ùltima sessió que tenia més fresca i la que realment vaig disfrutar molt més. Suposo que pel fet de ser una temàtica diferent de les marines i de l'agradable companyia que hem vaig trobar allà.



La companyia no era ni més ni menys que en David Cidre i Javier Alonso que juntament amb Joserra Irusta formen The North Photo Tours que casualment estaven realitzant un curs i encara més casualitat, un integrant del curs era l' Iker Aizkorbe amb el que ens "comentem" les nostres "creacions" via Flickr. No es podia demanar res més! Només dir que evidentment seguia el seu magnífic treball però ara ja puc dir també que són excel.lents persones.



Afegir que al ser un petit racó i tants fotògraf ràpidament van organitzar una distribució per tal de no molestar-nos els uns amb els altres i poder disfrutar fent el que més ens agrada... disparar! Encara que vaig intentar concentrar-me en la tasca de capturar bocinets del lloc, tenía una orella enganxada als comentaris que anaven dient als alumnes i la veritat es que hem van semblar molt professionals. Varis dels participants hem van comentar que realment els hi fotien canya en els comentaris de les fotografies i que l' exigència era màxima... Per mi una bona senyal de bon aprenentatge, doncs personalment he estat en algun curs i he trobat a faltar comentaris realistícs i objectius.




Respecte a la sessió fotogràfica pròpiament dita, hem falten paraules per descriu-re la sensació que vaig tenir a l'entrar en tan petit racó de bosc on es condensa tanta bellesa.llàstima de que la boira no estava present, aixó que la nit anterior vaig resar força!

La veritat es que és un lloc que segur hi tornaré doncs es poden fer excursions i segur que hi ha moltes més localitzacions amagades per els voltants.








9 comentaris:

  1. Otzarreta!!!
    M'alegro que hagis anat Esteve, hi he estat dos vegades i penso repetir...jeje..no es molt gran, però si molt interessant.
    A veure que veiem de Gaztelu i Barrika ;)
    Salut!!

    ResponElimina
  2. o organitzem una excursió conjunta, bona feina

    ResponElimina
  3. Bon treball Esteve, però crec que falta alguna cosa mes que resar per a que baixi la boira.Un bon motiu per tornar-hi

    ResponElimina
  4. Ostres, és un lloc espectacular!!!!!!
    Com m'agradaria anar-hi algun dia!!!
    Felicitats per les fotos són precioses.
    Salut.

    ResponElimina
  5. La Gemma i jo hi vam estar per carnestoltes però la llum tampoc ens va acompañar i just aquell dia es va aixecar la boira que tant joc ens havia donat a Gipuzkoa.

    De ben segur que hi tornarem!

    ResponElimina
  6. Molt bones fotos. M'he estat una bona estona pasejant pel bloc i m'apunto.
    Salutacions :-)

    ResponElimina
  7. Buenas Esteve, perdona... que ayer vi la entrada y se me pasó luego comentar. Envidia me das, pero mucha envidia... que ganas le tengo yo a esos hayedos del norte... en la próxima me apunto, jajaja... Las imágens de lujo y la compañía tremenda, también tengo yo ganas de conocer a esos dos personajes. Por cierto hay que retomar lo de los miércoles, eh... a ver cuando hablamos... Por cierto, te -os- veo este finde????

    ResponElimina
  8. Hola Esteve, gracias por todo lo que dices en tu entrada.Aunque viendo estas fotos no necesitas pegar mucho la oreja. La niebla en Otzarreta es bastante peleona, y se consigue, pero a base de ser cabezón. En serio, un placer e intentaremos algún día visitar vuestros territorios.

    ResponElimina