dijous, 31 de març del 2011

Bona llum i bon cap de setmana...

Desprès d' una setmana intensa de sortides sobretot matinals, de donar la benvinguda a dos seguidors més...
Només queda desitjar-vos bon cap de setmana doncs encara que tinc molt de "material" per revisar, hem sembla que descansaré una mica...



Arc de Sant Martí, Sant Pere Pescador

Arc de Sant Martí, Sant Pere Pescador

L' altre dia estava fotografiant la sortida de sol a la platja de Sant Pere, que tantes bones alegries m' ha donat, tot i estant concentrat vaig girar-me per mirar al meu darrera. Una vegada hem van donar aquest consell i ben profitòs que ha sigut doncs quasi sempre hi ha alguna sorpresa i com que queien algunes gotes de pluja...

Allí estava, magnífic, complert, (llástima que no tinc cap ultra-angular) vaig deixar la motxil.la a peu de platja i vaig anar corrents cap les dunes, pulsacions a 200 batecs minut, no vaig poder triar gaire la composició per por de que "s' escapés"... ja és difícil estar en el lloc i moment adeqüat!

PD: La Primera portava posat el filtre -3 passos Invers de Singht Ray com es nota, però l' efecte que li dona no hem desagrada. Ara amb calma, hauria d' haver tancat més l'objectiu per enquadrar de més aprop el canigó nevadet... un altre dia serà! Però el somriure que tenía anant a la feina, no me'l treu ningú.

4 comentaris:

  1. Molt chula la primera (esquerra), aquesta llum tan baixa permet separar molt bé els plans donant una bona profunditat i volums interessants de les salicòrnies i altres... m'agrada molt. Salut, parella.

    ResponElimina
  2. Hola Esteve, m'agrada molt la segona. Dilluns passat n'hi havia un de preciós a Viladamat. Aquesta setmana ha sigut molt prolífica en sortides de sol espectaculars, llástima que jo no m'hi puc parar de camí cap a la feina (ni m'atreveiria a portar l'equip).

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. És el mateix que vas veure tu pero des la platja de Sant Pere.

    ResponElimina